Vysvetlite mi jeho spravanie prosim

Príspevok v téme: Vysvetlite mi jeho spravanie prosim
zostrednej

Chodim do druheho rocnika na strednu a stretavame aj inych ziakov nasej skoly jasnacka. A casto stretavam jedneho chlapca z vedlajsieh triedy a aj ked ho poznam z videnia a zdravime si obcas nebavime sa velmi spolu. Ale pride mi nevysvetlitelne jeho spravanie voci mne. Tak napr.
ide oproti mne a zrazu na mna zhukne z nichoho nic
alebo zreve tak ze sa laknem
ide s kamosmi a zacne na mna kricat ze zakuskova zakuskova to ako priezvisko ale nevolam sa tak len akoze ked sa spytam co chce sa tvari ze ma nepocuje
alebo mam nieco v ruke a zozadu mi to vytrhne
minule som mala tasku na zemi a ked siel tak mi ju odkopol
Ako co to ma znamena? Nieje to sikana? Ako neublizil mi ale mam pocit ze ma blizko k tomu. Co myslite?
Dakujem

Angelika3

A ešte chcem dodať k tým kamarátom, to bol akože prejav kamarátstva? Lebo teraz keď sa nad tým tak zamýšlam, tak áno, chalani sa medzi sebou niekedy zvyknu tak rozprávať, akoby sa provokovali, ale baby sa tak spolu nebavia, takým štýlom, vieš?
Preto mi to ako žene nie je moc príjemne, aby sa som mnou niekto takto rozprával.

Angelika3

Neviem, tiež si myslím že sa predvádzal, aby bol zaujímavý, ale prečo si na to musel vybrať práve mňa?
Pamätám si, že sa to začalo tak, že krátko ako som nastúpila na vysokú školu, tak sme mali pozorovať nejaku somarinu cez mikroskop, len ja som ten mikroskop nejako nevedela naladiť a keď išiel okolo profesor, tak sa mi pozrel do toho mikroskopu a povedal: "veď vy tam nič nevidíte" a ja som na to odpovedala "tiež som si všimla" a všetci sa na tom zasmiali a odvtedy to ten spolužiak začal robiť, že na mňa pokrikoval a provokoval ma, čiže v podstate hneď od začiatku školy.

A tym že bol nevyzretý som myslela, že fakt sa správal ako taký malý chlapec, akoby chcel byť zaujímavý, ale vlastne vôbec nebol, skôr bol trápny a mal aj niekedy reči proti Bratislave, takže tak.

malino

Nevyzretý z humeneho?Ako vieš? Všade sú rozni.
Možno sa predvádzal aby zaujal.Naschval.
Teraz su vychovavane deti podobne chlapec dievča......stierajú sa rozdieli. Si kamarat bez ohladu na pohlavie.

Angelika3

Ozaj a presne ako tebe opakuje to neexistujuce priezvisko, tak na mňa tento spolužiak pokrikoval "Alžbi, alžbi", alebo "Alžbeta už nepi", pritom sa tiež tak nevolám.

Angelika3

Mňa si takto vyhliadol spolužiak už keď som bola na vysokej škole (?!), stále si zo mňa akoby uťahoval, ja som si myslela že to v podstate myslí zo srandy, ale on to asi myslel naozaj a vždy som mu niečo odvrkla, alebo som sa ho spýtala akú ma diagnózu, proste napoly vtipne, napoly vážne som ho odpinkávala, ale niekedy mi to už fakt bolo nepríjemné a pripadal mi vyslovene trápny. Neviem prečo to robil, možno aj preto že ja som bola z Bratislavy a on akoby taký nevyzretý chlapec a z Humenného tuším a proste potreboval si na niekom zvyšovať sebavedomie pred druhými spolužiakmi. Pritom ja mám rodinu na východe a absolútne proti nim nič nemám.

Rozhodne to však nerobil preto, že by bol do mňa zalúbený. Neskôr sa dal dokopy s mojou spolubývajucou a ta sa s ním po čase rozišla. Boli sme práve vtedy celý náš krúžok na dvojtýždňovej praxi. A on z toho dostal depku, že sa s ním rozišla, niečo sme popili, ja som mu prejavila pochopenie a pekne som sa s ním porozprávala o vzťahoch a tak. Na ďalší deň si ma zavolal bokom a sa mi ospravedlnil za to, ako sa ku mne celý čas správal. Odvtedy bol pokoj a niežeby sme boli zrovna kamaráti, ale normálne sme spolu vychádzali.

Melory222

sa sprava ako jelen v ruji medzi ostatnymi chce uputat pozornost tvoju na seba
alebo ho ty niecim k tomu provokujes...

lLily

mna takto nejak stval kolega z minule prace a teraz zas druhy v novej...skoro by som si myslela, ze sa dohodli, bo nie je vylucene, ze sa poznaju

lLily

mozno ta chce prebudit z "tvojho sveta", bo mu prides prispata....to ohladom toho zhuknutia alebo k tebe potlaca sympatie a ventiluje ich v takto negativnej forme voci tebe

ono zavisi aj od toho ako sa spravas ty....niektori idioti skratka neznesu pohlad na kohosi, kto sa sprava individualne ci drzi viac v ustrani, tak sa ho snazia nejak (vy)provokovat, aby vyliezol z ulity