mám dlhší vzťah s chlapom, ktorý je pozorný (vrámci možností), vyznáva mi lásku, plánuje so mnou budúcnosť,ľúbi ma,trávi so mnou čas (vrámci možnosti) ..atď..
ALE
nedokážem mu veriť, neviem mu uveriť to, že nemá "bokovku"
Dôvod?
sme spolu málo, vždy chodí domov len na víkend.. a má v svojom blízkom okolí ženu..trávia spolu každý deň, spoločné záujmy a tak...
chcem mu veriť, lebo je úžasný ale stále ma niečo brzdí, našepkáva mi, nech mu neverím...
ten taký 6. zmysel :-(
čo mám robiť
nedokážem mu veriť
Máš dobre vyvinutý 6. zmysel? Riadiš sa ním a nikdy Ťa ešte nesklamal?
No z tohto co pises je tazke nieco usudzovat. Nevieme kopu informacii, preco sa vy dvaja nestretavate aspon niekedy aj cez tyzden, kto je ona a preco mas vobec podozrenie.
Tak to ukonči a problém vyriešený
tu zrejme je problem na oboch stranach ;)
Moze to byt tak ci tak, ale nieco nie je v poriadku aj s nou. Pise zamerne cosi, len aby to vyznelo co najhorsie. Keby napisala nieco viac k veci. To, co pise, je skor take stihackovske.
ale zas budme uprimni, podla mna tak 90% nevier vznika na pracovisku... teda aspon z tych, ktorym som bola svedok. v praci mame hned niekolko takychto parikov, z ktorych su obaja zadani. netvrdim, ze je to pripad aj tuto tohto chlapa, ale myslim si ze zena vacsinou vie, ked sa nieco deje. teda aspon mna este intuicia nikdy nesklamala, len skoda, ze som ju tolko rokov nepocuvala...
Pises - Travia spolu kazdy den, spolocne zaluby a tak. A nakoniec z teba vylezie, ze su predsa kolegovia! Kokegovia zvyknu spolu byt spolu v praci kazdy den! A pises "alebo zistim, ze s nou bol aj mimo prace". Tak zrejme to "zistis", teda nie su spolu mimo prace kazdy den! Z tvojho sposobu vyjadrovania usudzujem hysterickost. Niekedy ma zena opodstatnene pochybnosti. Ale ty sa nas tu najskor snazis presvedcit, ako spolu travia kazdy den pretoze sa venuju spolocnym zalubam. Ale vec sa ma vlastne tak, ze su kolegovia, do prcic, kolegovia predsa musia byt spolu kazdy den, zena, ved pracuju v spolocnych priestoroch. Obcas ist niekam spolu po praci u teba v preklade znamena asi to, ze partia kolegov ide spolu na drink, a v tej partii je on aj ona. Aspon mam pre teba dobru spravu. Nie, nepodvadza ta. Ale aj zlu, si stihacka. Takze o chvilu o teba strati zaujem.
A čo ked bude často chodiť von s najlepším kamarátom čo ked sa prejaví unho homosexualita a bude ta podvádzať ? Ako netreba hned s neho robiť záletníka ja tiež mám kamarátku s ktorou sa rád vždy stretnem a môžme všetko možné prebrať ale nejaká príťažlivosť medzi nami nie je. Ja som mal dávnejšie priateľku trochu podobnú jak ty paranoidná, neverila, na mobile my čítala správy atd ... a nikdy som ju nepodviedol ale postupne moje city k nej ochladli a nedalo sa to s nou vydržať. Ako nehovorím, že to je aj tak v tvojom prípade veľa mužov a ešte viac žien býva neverných ale ked nemáš pádny dôkaz tak sa mu snaž veriť skús aj napríklad ísť spoločne von a zistíš či to medzi nimi iskrí
Marian18
a ako získať istotu ?
keď sme spolu mám pocit, že mam SUPERMUŽA a ako náhle spolu nie sme a stane sa niečo, konflikt menší alebo zistím, že s ňou bol aj mimo práce...ide ma šľak trafiť
Toto je niečo, čo by si mala prediskutovať s ním a nie s cudzími ľuďmi... dôvera je dôležitá, ak nemaš v tom druhom istotu, pravdepodobne to nema zmysel