Ženy,muži prosím o váš názor. Stretávam sa s jedným mužom, problém je ten že sa mu nepostaví alebo nieje dosť "tvrdý":( Pri prvom pokuse sme toho dosť popili, pripisovala som to alkoholu, druhý pokus nebol dostatočne tvrdý ani po fajke tak sme sa nato vykašľali, tretí pokus nepostavil sa vôbec,sedela som vedľa neho polonahá a nič :( čakala som že aspoň ráno niečo bude ale nič...doteraz som sa ešte nestretla s takým mužom, všetkým "stal" už len pri bozkávaní alebo stačilo pár dotykov.....pýtala som sa ho nato a vraj nevie čo mu je, že ma nejaké čudné obdobie..vraj ho priťahujem, tak kde je problém? Mám ho rada a nechcem to snim kvôli tomu skončiť..
Sex...
Stály partner je niečo iné, ako takéto sexuálne záťahy.
Nemyslím si,že je to medicínsky problém, ale že to má veľkú spojitosť so psychikou.
A aj ten tvoj bol na tom rovnako. Prepáč, že ti to píšem ale je to jednoducho tak.
A za toto môžu obaja, pretože sa väčšinou súloží hlava - nehlava bez ohľadu na všetky okolnosti a na to, koľko sa ľudia poznajú.
treba hľadať ,,alfasamcov,, na jednu noc, ktorí Vás oplodnia a nebudete mať žiadny problém :D
zakladatelka píše ze ani tretí pokus nič...
tak nevieme aky charakter ma ich vzath ci "sexpartner" alebo "frajer"
lebo chýba mi tu spoznávanie sa, ist len tak na zaciatku von, na zmrzku... ale hned sotva čau a pome t*r*t*k*a*ť... ????
no OK dnes to nevyslo.... a miesto toho aby brzdili a nesilili to a išli radšej do prírody sa prejsť pri najbližšom stretku, tak zas šudiť... a zas nič... a tak dokola... tak predpokladam ze ide o "milenca"
ale ja čo som mala som sa s chlapom poznala rok..! rozpravali sme sa, boli sme kolegovia :-D a no až potom ako som odtial odisla som mu napisala som nabrala odvahu a ukazalo sa ze sympatie vzajomne... no a pisal mi neskutočne veci, ako ma pototo... že ja celá nadržana... a ked k tomu došlo tak silne reči a skutek utek..
a kedze poznam pozadie, aj ze nema stastie na vztahy tak ak ma tento problem aj pri inych zenach tak sa necudujem...
mali sme sa stretnut a potom vzdy sa zrazu vyhovoril ze sa mu nedá.. a už ked sa mu dalo..ja som už nemala zaujem... a na čo...? ked "to" nejde... len by to bolo trápenie.. ani nie pre mna ako pre neho... zas by mu len muzske ego trpelo... ze zlyhal...
a neviem ku akemu lekarovi chodia chlapi ktorych ty poznas.. ale k urologovi sotva.. pred ambulanciou urologa je stale prazdno v mojom meste... a neraz som citala na nete, alebo nazory lekárov ze chlapi nechodia lebo sa hanbia...
Stlačením tlačídla "Upozorniť na škodlivý príspevok" dávam do pozornosti túto tému administrátorom tohto portálu, aby zvažili presun tejto témy z kategórie "Vzťahy" do kategórie "Sexuológia". Nie je vhodné, aby sa téma obsahujúca sexuálnu tematiku zobrazila návštevníkom tejto stránky ihneď po prechode do sekcie "Fórum", najmä kategórií neplnoletých osôb, do ktorej ešte spadám aj ja sám.
mesačný,... ale ked sa ludia poznaju tak je možne že to problem je a treba zajsť za doktorom... ženy chodia na pravidelne preventivky na gyndu,. chlapi nechodia, chlapi podceňujú...hanbia sa...atd..
za to že by išiel k Dr. nedá chlap nič.. len treba odhodiť ostych..
Podľa mňa blbosť ale liezť do postele s niekým, koho v podstate nepoznáš je....
Netvrdím, že sex nemôžu mať ľudia na prvom rande, ale psychika je psychika. Obranný mechanizmus.
Síce s tebou do postele vlezie, ale ničo mu bráni, aby sa mu postavil.
Ja sa mu ani nečudujem.
Alebo to môže byť tak, ako píšu ostatní.
Treba sa spýtať. A hlavne netreba hne´d všetko hádzať na medicínsky problém, ke´d v 90% je za takýmito problémami psychika
tak ako ženy chodia ku gynekologovi,...
tak chlap by mal zájsť k lekárovi bez hanby...
dnes su normalne na to lieky...
mne sa to stalo pri jednom tiež...
mladý 36 ročný chlap,.. ale o ničom práca, kde nemá nejaky pohyb, životosprava a strava o ničom... a potom sa to chlapovi odzrkadlí tam dole...
41 ma a bez vztahu vraj cca 4 roky? Ale niekoho odvtedy vraj mal,
zopar diagnoz ma napadlo. Kolko ma rokov? Ako dlho bol pred tebou bez vztahu resp. bez sexu?