Ahojte vsetci. Budem velmi rad ak mi pomozete s mojim problemom. A ten je taky ze ked sa milujem so svojou priatelkou tak vydava divne a hlasite zvuky. Nie ona ale ta cast do ktorej jej to strkam. Nie su to obycajne zvuky ale uplne strasne ale ked ja ju milujem. Vzdy trpim :((( pomozte
strasidelna vagina
pri sulozi ked je roztvorena sa moze do vaginy dostat vzduch ktory potom unika je to ako prdnutie, s tym gyndos nic nespravy
aha tak predsa neni jedina kto mal vo vasom vztahu problemy :)
Nie nechcel som aby to tak vyznelo a vobec nie som zahladeny do seba. ale tak pozri ked ja som mal problem s vystrekom tak ma hned poslala k urologovi a sla tam aj so mnou. ale ona nechce ist. vidim ze to asi nechapete :(
hovoris ako keby sa musis obetovat - ze vydrzim! no a ako sa ma asi ona citit ked vie ze ti to vadi? pochybujem ze ma z takeho sexu nieco - no mozno nieco ma a to je trauma ... si dost zahladeny do seba ... ved vo vasom vztahu nie si sam a ber na to ohlad
ano rozmyslame o detoch uz sme dlhsie spolu. No ved som hovoril ze sa jej nemienim vzdat. Ja len chcem pokusit sa vyriesit ten problem ano je to hrozne al,e ak to nepojde tak co uz. Vydrzim :D
to ako uz rozmyslate o detoch? no tak to ti to vaginne grganie az tak asi neprekaza...
no sak si predstav ze si grgnes pri sexe. Je to prijemne? Myslim ze nie. No ona ma nieco ako traumu z takych lekarov kde jej robia prehliadku vaginy. Povedala ze uz nikdy nepojde a to suvisi s druhym nasim problemom. To akoze aj ked bude tehotna. Je moc tvrdohlava :(
grganie??? to si ma este asi nepocul grgnut bo taky zvuk vagina vydat nedokaze!:) no a nech zajde za doktorom ... ved to je normalne a vobec nie hrozne
ono je to skor ako vrzganie grganie a podobne. Uz sme sa aj rozpravali o tom ale ona nechce navstivit sexuologa. Ze ak sa mi to nepaci ze to pochopi ak sa rozideme ale nie to nedovolim.