priatelova ex

Príspevok v téme: priatelova ex
carrie

Mam problem ktory ma strasne vytaca.Chodim so svojim priatelom pol roka,každy den sme spolu a každy druhy večer okolo 23tej mu vyzvana jeho expriatelka na mobil.On si to nevsima mna to rozčuluje.Este sa tesi že ma to vytača.Dokonca mi vravel aby som jej nevolala pretože je vybusna.Ja som sa vzdala vsetkych svojich kamaratov aj kamaratiek odkedy som s nim som nebola vonka ani na malinovku.On totiž nerad chodi von.Vela pracuje a je unavený.Lubim ho a vzdala som sa vsetkeho ale toto ma už vytaca.On by ma bol schopny nechat už keby som bola inde ako som vravela.Raz som sa nastvala a spytala som sa jej čo je medzi nimi.Vraj nič.Ale prezvananie neprestalo.čo si mam mysliet????

lávka

samozrejme, že to nie je normálne....keby ťa skutočne ľúbil, vybavil by to jediným zdvihnutím telefónu a objasnením situácie danej slečne.Podľa mňa ho to náramne baví,aký je nenahraditeľný a dokonalý, že ty žiarliš a zožieraš sa ako chuderka, čo nič nemôže ,ale všetko musí a ona ho prenasleduje, lebo je nezabudnuteľný.Ako môžeš byť s niekým takým, veď sa počúvaj ,čo píšeš...ale predpokladám, že máte obaja okolo 20 rokov, tak to je ok...takých ešte vymeníš...ale na spoločný život to nie je.Keď by si bol sebou taký istý, tak by ťa v pohode púšťal von, dal by ti slobodu a voľnosť a veril by ti....vie, že ti to vyzváňanie vadí a nič s tým neurobí?normálny zrelý chlap by to zdvihol a povedal,aby ho neobťažovala, že je so svojou láskou.a to ako vravíš, že on ti nedovolí,aby si sa dotkla jeho mobilu,to je absurdné...tak čo potom potrebuje schovávať?Myslím, že je s tou slečnou v kontakte stále, štve ho, že ho oklamala.Určite si volajú a komunikujú.Ktovie, čo rozpráva tebe a čo sľubuje jej.A prečo jej nemáš volať?No presne preto, lebo ona by ti vyrapotala, že si volajú.Poznala som jedného, čo ma jeden deň požiadal o ruku a na druhý deň som ho stretla za ruky s inou, tretí deň mi rozprával, že jej niekto zomrel, preto ju bol podržať, štvrtý deň prišla ona, že si ju chce vziať za ženu, piaty deň bol u mňa, že je šibnutá a vôbec to nie je pravda,,,,,mám pokračovať?Never mu ani slovo,chlapi nie sú ako ženy, hučí im len to, čo majú v nohaviciach a aby nekleslo ich ego.Nebuď hlúpa a dupni si , nech ti dokáže o čom to vlastne všetko je.a nenechaj sa vodiť za nos dlho.

sedmikraska

ja s mojim uz vyse roku byvam, takze jeho mobil ako by bol moj mobil a a robim pravidelnu kontrolu a seru ma uz len cisla v jeho telefonnom zozname, ma tam tiez byvalky, ale s tym nic neurobim

carrie

no dokonca mi o nej vela rozprava....vraj boli ako jedno telo a jedna dusa ale že ho oklamala tak ju nechal.Podotknem trufla si ist von do baru bez jeho vedomia

sedmikraska

a on ju prezvana niekedy naspat? Ak nie, tak nenervuj. Povedz mu nej jej pred tebou napise nach prestane. A ked zacne prevracat ocami sa ho spytaj ci by jemu nevadilo, keby ta prezvanal byvaly. Alebo jej to zdvihaj, nech jej to bere kredit :)