Som hrozitansky ziarliva a aj na to, ze mu ran stoji, naozaj o inej nesniva a je to len prirodny jav? napiste mi chlapci
ranna erekcia
Sedmikraska :
Uz na tie poznamky nereaguj, alebo to tu necitaj,lebo nie kazdemu novemu prispievatelovi sa chce citat postupne vsetky odpovede a tvoje reakcie na ne. Tak len jednoducho precitaju tvoju prvu otazku a hned reaguju, co ta ako "vidim" znervoznuje , pretoze uz mas dostatocne informacie a zmenila si nazor.....
Ze ja blba som sa chcela na nieco spytat, uz po 3x pisem, ze uz na to neziarlim!!!!! Ja iez zboznujem ked mu stoji a rada mu ho vtedy chytam. Raz mi ale prisla taka blbost do hlavy, tak som to sem napisala, cakala som ale, ze mi niekto napise nieco o rannej erekcii a nie ze tu zo mna budu robit furiu
sedmikraska mojmu stoji vzdy rano ked sa zobudi, neviem preco ti to vadi, urcite to nie je zo snov, a navyse mne sa to paci, ked sa ku mne prituli a ja citim ten jeho tvrdy ud a potom uz aj ja som cely bez seba:-)
HAAAAAAAAAAAAAALOOOOOOOOOOOOO ELABLUE, precitaj si to tu prosim od zaciatku, nez mi ides hovorit, ze som paranoidna a sibe mi. Uz som tu raz napisala : uz je vsetko v poriadku, precitalasom o to par clankov na nete a uz viem, ze na to ziarlit nemusim, to som ale tupec :) Tak spokojnya ?
Ved aj žene možu trebars stvrdnúť bradavky a pri tom nemusí myslieť na sex.
Sedmikraska tebe asi sibe alebo co, sak ranna erekcia je u muza normalna vec a nesuvi s tym ze co sa mu sniva tak uz nebud paranoidna.Ved je to uplne smiesne ze si take daco namyslas,ved rozlisuj modry sen a beznu rannu erekciu.
tuomas tebe by akoze nevadilo, keby tvoja holka spala vedla teba a snivala by o tom ako ju klatia mozno tvoji kamarati?
Podla mna nie je furia, len nie je skusená a nevie, že ranná erekcia je normalny stav.
Preto ju neodsudzujem a snazim sa jej to vysvetliť.
Ale tak chapte ze som sa zlakla lebo viem ze sa vravi ze u zdraveho muza je ranna erekcia no ta ma to vylakalo teraz.
to ako ja?