Trápi ma otázka sexu

Príspevok v téme: Trápi ma otázka sexu
anonymmouse

Aký je vlastne život bez sexu? Dá sa takto prežiť do konca života? Mnohí ľudia hovoria, že sex je potreba a včera som v rádiu počul že podľa nejakých výskumov je človek šťastný len keď si dopraje veľa sexu...

A tak ma táto vec na chvíľu zamrútila :( Som 22 ročný panic. Ale to nie až taký problém, plánujem si párkrát zaplatiť a vyskúšať si aké to je aby som zistil o čo prichádzam alebo neprichádzam. Mňa skôr trápi otázka budúcnosti, perspektívy v živote, lebo viem, že mňa nikdy žiadna žena do postele chcieť nebude, som malý, škaredý, bez peňazí, nesebavedomý.. proste ja taký som.... preto rozmýšľam nad tým, ako sa dá zmieriť s tým, že ma nikdy žiadna "samička" nebude chcieť, ako sa zmieriť s tým, že väčšinu života prežijem v celibáte...

Pretože podľa toho čo stále počúvam je ten sex úžasná vec a jeho nedostatok môže spôsobiť vážne problémy. Teraz sa cítim relatívne dobre lebo som mladý, cvičím, pracujem, nemám moc času sa nad takýmito vecami zapodievať, zvykol som si na to že som sám, že svoju "energiu" vybijem niekde inde (tým cvičením napríklad). Aj keď mám chvíľky, kedy som kvôli tomu smutný, ale to čas od času, ako napríklad teraz.

Ale u chlapov je to otázka sebavedomia a "cti"... a keď niekto proste nedokáže poriadne "doriadiť" nejakú babu tak je považovaný za chudáka. Ale čo mám robiť, ja by som aj takýto život mal rád, keby spoločnosť stále netlačila na ľudí, že treba mať za život 500000 sexuálnych partnerov, že treba mať sex už v 10 rokoch (preháňam, ale chápete ma ako to myslím).

a tak ma to trápi, chcem to určite vyskúšať, ale nemyslím si, že by to malo byť hlavným zmyslom môjho života, proste je mi to proti srsti, človek ako ja nie je stavaný na to...

Aký má pre vás význam sex? To je naozaj až fakt taká neuveriteľná nutnosť, bez ktorej sa nedá prežiť???? A ak áno, tak prečo to potom nie je dostupné každému bez rozdielov?

Marunka

Vieš ono je to všetko o tvojej sebadôvere. Ak ju máš nulovú, môžeš vyzerať neviem ako úžasne, budeš mať tento problém. Prečo to píšem...Stretla som v živote také kvantum ľudí, myslím po celom svete a toto som videla na vlastné oči. Muži, ženy, ktoré by väčšina označila za nepríťažlivých a neviem akých, mali niekoho. Lebo boli sebavedomí. Pri niektorých ženách som si pomyslela, že kto by ich chcel (moja hlúposť) a pritom chlapi na nich leteli. Nie všetci samozrejme, prosto chlapi, ktorí videli ich sebavedomie, sčítanosť, všeobecný prehľad, úsmev, radosť z maličkostí, slobodu myslenia....
Nie nadarmo sa hovorí, že akú máme mienku sami o sebe, preberajú ju aj iní ľudia :)

Čo sa týka samotného sexu, na to ti každý odpovie podľa svojho nastavenia. Za mňa, neviem si predstaviť nemilovať sa s osobou, ktorú milujem. Ale nemôžem povedať, žeby som bez sexu nevydržala, sama teraz držím celibát a neberiem to ako niečo strašné :D Je tu jedna téma, kde chalan píše o tom, že nechce vzťah, že nechce partnerku atď. Vybral si takto fungovať a podľa jeho slov je tak šťastný. Tak si z toho zober čo chceš :)