Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Klieste na mihalnice

mayusik

Baby, chcela by som sa vas opytat cim potom odlicujete tu vodeodolnu spiralu??

ja som ju pouzila len zopar krat uz davno a odlicovala som ich kremom - ludia no to bola hroza.... :((( znicene boli nacudo... odvtedy som to uz neskusala...

vdaka za odpovede

Nataly001

Ani ja by som sa bez kliestikov nezaobisla. Mam huste a pevne vlasy a tym padom aj moje mihalnice su take akokeby tvrde a rovne. Potrebujem ich preto vytocit! Niekedy sa mi stava,ze ani kliestiky nepomozu a padaju mi mihalnice dole (nedaju sa pekne vytocit) :( Alebo sa kazda riasa otaca do inej strany (znie to mozno smiesne,ale neviem to presne opisat) :) Co s tym? Nemate niektora podobny problem??

Alica 123

Ja si idem obiednať klieštiky z Oriflamu (nahrievacie), tak uvidím, aké budú. Ja mám veľmi veľké mihalnice aj bez riasenky, takže stačí mi, ked budem používať iba klieštiky? A ja radím na zničené mihalnice olivový olej. Vždy na večer si ich normálne potierajte troškou olivového oleja a ráno len vatovým tampónom zotrite. Mihalnice sú po tom krásne, silné zdravé a nelámu sa len tak ľahko, samozrejme, že ten olej musíte používať každý den a asi po týždni uvidíte hned rozdiel :)

lana334

ja som tiez chcela vyskusat vodeodolnu aby mi nespadli ale bojim sa ze sa mi nou znicia riasy...ale inak tiez mi vyhovuje rimmel extra super lash a teraz som skusila aj maybelline define a lash a ta ja tiez dobra..predlzi no tiez pdaju mihalnice..:(

amexa

Nell_08 pls ktora konkretna spirala z Oriflame...
pouzivam kliestiky uz vyse 7rokov, problem presne ako lana334. Jedina spirala ktora mi ich nevyrovna je Rimmel Extra lash waterproof. Ziadna ina zatial nevyhovovala - a to som ich skusila pozehnane

sabina1205

lana334,
keď použiješ vodeodolnú špirálu, tak ti mihálnice "nepadnú" :-)
ja používam vodeodolnú od Rimmel a prípadne na to si dám ešte inú(už nie vodeodolnú) na zhustnutie, prípadne predĺženie..

lana334

ako dokazete ze vam mihlanice vydrzia vytocene?? ja si vytocim dam spiralu a za minutku spadnu ak nie skor:(a niekedy len cast z nich

Nell_08

ja som si akurát dnes kúpila klieštiky a sú úplne perfišné. mihalnice sa nelámu ani keď si ich až po namalovaní natočím. kozmetiku používam jedine z Oriflame. Veľa kamarátiek mi vravelo, že im nepomáhajú. Ale väčšinou ich mali NIE z Oriflame. Takže odporúčam klieštiky za 3.90€, na to vodeodolnú špirálu a k tomu odličovač na vodeodolný make-up. ten dá dolu aj centrofixku a vôbec nedráždi! :) všetko vás to vyjde cca 12€ - úplne v pohode cena na to, že kvalita je zaručená ;)