Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pomož aj ty psíkom v útulku jediným klikom- súťaž

Príspevok v téme: Pomož aj ty psíkom v útulku jediným klikom- súťaž
Dominika889

Zdravím všetkých. Veľmi ma zaujala súťaž kde sa dajú vyhrať granulky. Jedno dievča pracujúce pre útulok zavesilo fotku svojho psíka yorkshyrského teriéra a v prípade výhry poukážku na granulky venuje práve útulku. Ako pomôcť? Všetci, ktorý máte facebook môžete pomôcť k výhre poukážky. Je potrebné lajknúť psíka menom Leuško (viď link). Ja som už aj jednotlivo vyzvala skoro všetkých priateľov ktorých mám na fcb :D no stále je fotka yorka na 4.mieste :( Od tretieho miesta nás delí okolo 100 hlasov. No keď sa nájde medzi vami aspoň pár taých zanietených ako som ja dobehneme to aj na prvé miesto :D Bola by som veľmi rada, keby útulok vyhral poukážku aspoň v hodnote 40eúr na granulky. Dá sa vyhrať aj 50eurová dokonca 60eurová, podľa toho na akom z 3 miest sa fotografia umiestni. Tak pomôžte hladošom v útulku aj vy :) lajkovaním, zdieľaním či otravovaním priateľov a známych ako to robím ja :D. Ďakujem :) Pekné sviatky

Link:
www.facebook.com

dajen43

Bohužiaľ mňa to tam vôbec nehodilo, hodilo ma to na stránku Facebook, kde sa mám buď pridať, alebo prihlásiť.

Dominika889

Keď kliknete na link hodí vás rovno na stránku súťaže a na fotku Leuška za ktorého treba hlasovať. Pod fotkou je možnosť zdieľať. ďakujem za psíkov :)