čo robia chlapci keď sa im dievča páči ?

mdm22

A prečo nič nerobia ? Lebo dnešné dievčatá/ženy sú namyslené, výsmešné, arogantné, prehnane náročné beštie. To je dôvod.

spendlik

...nerobia nič...
dnešní chlapci-muži nevedia nič robiť len sa sťažovať kamarátom že o nejakej snívajú ale činu sa nedočkáš....

Marunka

ILily, len si davaj pozor aby si raz neriesila cosi podobne :) Navyse, asi tak 30 raz som vo svojej teme napisala, ze mi je vlastne ukradnute, ako to s chlapcom dopadne, ze som chcela len nazor muzov pocut, nie ze sa moj svet zruti ak sa daky chalan neprejavi :) Nastastie, nie som tento typ zeny :) Takze do pusy si ma uz brat nemusis, co ty na to? :)

kamika014

Niesom síce chlapec ale vyjadrím sa :D z mojich skúseností môžem povedať, že nieje ťažké to odhadnúť. Pokiaľ ta chlap niekam volá, chce s tebou tráviť čas, začne ťa zdraviť, usmieva sa, zaujíma sa o tebe, nadväzuje konverzáciu, vychádza ti v ústrety rôznymi maličkostami prípadne ti ponúkne pomoc, aj keď ju nežiadaš má záujem. To platí pre vyšie ročníky, lebo neviem čo myslíš pod pojmom chlapci.

hatorihanzo

Tak ja to poviem :D
Keď sa mi nejaká baba páči tak nič nerobím. Neprihovorím sa jej, len sa občas na ňu pozriem, len čakám, nič nerobím, nič nedávam najavo, neprejavujem city, nepozvem ju nikde. A potom plačem keď ju zbalí niekto iný a ona ani nevie o mojej existencii :D