Takže chlapci prosím vyjadrite sa . Rada by som to vedela lebo mám momentálne zmetok z jedného chlapca .
čo robia chlapci keď sa im dievča páči ?
A prečo nič nerobia ? Lebo dnešné dievčatá/ženy sú namyslené, výsmešné, arogantné, prehnane náročné beštie. To je dôvod.
...nerobia nič...
dnešní chlapci-muži nevedia nič robiť len sa sťažovať kamarátom že o nejakej snívajú ale činu sa nedočkáš....
ILily, len si davaj pozor aby si raz neriesila cosi podobne :) Navyse, asi tak 30 raz som vo svojej teme napisala, ze mi je vlastne ukradnute, ako to s chlapcom dopadne, ze som chcela len nazor muzov pocut, nie ze sa moj svet zruti ak sa daky chalan neprejavi :) Nastastie, nie som tento typ zeny :) Takze do pusy si ma uz brat nemusis, co ty na to? :)
Niesom síce chlapec ale vyjadrím sa :D z mojich skúseností môžem povedať, že nieje ťažké to odhadnúť. Pokiaľ ta chlap niekam volá, chce s tebou tráviť čas, začne ťa zdraviť, usmieva sa, zaujíma sa o tebe, nadväzuje konverzáciu, vychádza ti v ústrety rôznymi maličkostami prípadne ti ponúkne pomoc, aj keď ju nežiadaš má záujem. To platí pre vyšie ročníky, lebo neviem čo myslíš pod pojmom chlapci.
co robia? Poslednu dobu mam pocit, ze to povedia na rovinu :)
hej, chod cerpat z Marunkinej temy, aby si nepadla na hubu, jak padne ona
Tak ja to poviem :D
Keď sa mi nejaká baba páči tak nič nerobím. Neprihovorím sa jej, len sa občas na ňu pozriem, len čakám, nič nerobím, nič nedávam najavo, neprejavujem city, nepozvem ju nikde. A potom plačem keď ju zbalí niekto iný a ona ani nevie o mojej existencii :D
Precitaj si moju temu a zistis co urcite robia ak sa im zena nepaci :D
Opiš situacou s chlapcom trochu viac. Jedna-dve vety je málo nato, aby sme ti poradili.