Ahojte zaujima ma po akom case vo vztahu ste povedali, respektive poculi od partnera Lubim ta
Po akom case padlo: Lubim ta
Všetky príspevky porušujúce definované pravidlá fóra portálu ZDRAVIE.sk od Vás idem nahlásiť.
Toto fórum nie je určené osobám s nadbytočným množstvom "voľného" času hľadajúcim srandu, ale osobám, ktoré potrebujú poradiť v oblasti zdravia, prípadne vzťahov. Pre v mojom príspevku prvú spomenutú skupinu osôb je určená kategória tém "Nesúvisiace so zdravím."
@ Jatt,
kľudne mi tykaj! Musíš sa ešte veľa učiť. Veľa... Mesačný princ a aj ja sme si robili srandu. A to ešte nepoznáš môjho partnera.... Nesmieš všetko brať vážne, treba sa aj zasmiať.
@ Mesačný princ,
potom Ti ten milión darujem!!!!!!!! : D Mám len jedinú podmienku, chcem byť krstnou mamou!!!!!! : D
Mesačný princ,
nemôžem! Nedá sa! Plávať vie lepšie ako ja a je aj silnejší!
Ešte mi nezarobil sľubovaný milión, tak ho musím všetkými možnými spôsobmi udržať pri živote. : D
A potom, ak by som ho skántrila, tak by ma zavreli do basy ako za normálneho človeka. A pritom je to len chlap! : D
Toto mu radšej nedám ani prečítať, lebo môže dostať infarkt z vytriezvenia, koho to vlastne živí na hrudi. : D
Kycera, nekonajte podľa rady diskutéra "Mesačný princ".
Predpokladám, že viete o tom, že manželstvo môže zaniknúť troma spôsobmi:
1) Smrťou jedného z manželov.
2) Vyhlásením jedného z manželov za mŕtveho.
3) Rozvodom.
Vo Vašom prípade mi príde najviac reálna tretia možnosť. Každopádne, neodporúčam Vám zbaviť sa manžela protizákonnym spôsobom.
V deň, kedy ma spoznal. Vtedy mi aj povedal, že si ma zoberie za manželku. Sme spolu už 41 rokov a nie a nie sa ho zbaviť! : D