Obal na mobil

tonda22

Nazdárek. Pekné puzdrá, kryty na mobily i tvrdené sklá a ďalšie príslušenstvo nakupujem na www.obalynamobily.cz Je to síce CZ e-shop ale je možnosť platby v EÚ, takže paráda.

Jatt

Ssshu, píšem cez smartfón a veľkosť, resp. hrúbka mojich prstov je nezanedbateľná, takže nie je nič nezvyčajné, keď aj ja spravím preklep. Aj tento portál má svoje nedostatky, napríklad chýba možnosť editácie príspevku.

Sssshu

Jatt - ha mas tam chybu. Pise sa mobilny telefon a nie mobikny. Ty si predsa pan dokonaly a nudny tak ako to ze sa ti nieco take stalo :O ale ty si to priznat nevies lebo podla teba vsetko vies tak radsej na mna reagovat nebudes :P

polotucne_mlieko

Nesúhlasím, tie iste kryty z Ali su aj v tychto centrach, ibaže tam stoja 1€ a predavaju ich u nas za 10 :) či si mysliš, že ich vyrabaju na SK?? Nie nie, všetko vznika v Čine aj tak :) mam dva roky obaly z Ali a nonstop ich striedam, len na tych gumovych vidno po čase znamky nosenia , ale na tych plastovych a otvaracich žiadny rozdiel :)

Jatt

Ochranný obal na mobikný telefón sa dá zohnať v každom obchodnom centre. Myslím, že aj keď sa rozhodnete investovať do obalu ceny v intervale 5 - 10 €, nebudete ľutovať. Príde mi absurdné, aby niekto za obal z plastu "vyhodil" 50 či 100 €.

Tomino0

Mna žena priam užrala k tomu aby som jej objednal kryt z jednej stránky (sme mladší pár riešime aj takéto veci) Ale môžem povedať, že kryt došiel rýchlo info o objednávke ako keby som dáku elektroniku objednával a žena moja nadmieru spokojná. www.doop.shop skús, uvidíš :)