Narazila som na článok o tom, že trhlina v červenom melóne môže byť spôsobená aj použitím príliš veľkého množstva syntetických látok pri jeho pestovaní. Myslíte si, že by to mohla byť naozaj pravda? Mne sa to akosi nezdá.
Nebezpečné melóny?
Stránka bádateľ je uplne ok....Tí čo ju odsudzujú by si mali uvedomiť že sú tam väčšinou preložené články. Autor stránky nemôže všetko overovať, ani nená ako....človek vždy pri všetkom musí používať zdravý sedliacky rozum....Proritne je bádateľ stránka o alternatívnej liečbe hlavne onkologických ochorení....sú tam veci ktoré sú výborné a môžu človeku pri liečbe pomôcť, ale aj veci ktoré nie sú najrozumnejšie....
Takze , badatel sa odkazuje na tento clanok, co iba prelozil
dailynaturallife.com
a tam dole je zase odkaz na zdroj, a tym je toto:
remedyyard.net
tu uz ale akykolvek zdroj, alebo odkial cerpaju tuto informaciu, konci.
Cize... da sa tomu doverovat? Nie.
netreba - mas pravdu. Bohuzial, najprv som na tu stranku chodil, ale potom som tam videl popisane aj bludy. Treba byt opatrny na tej stranke. Nieco je pravda a nieco zase nie. Napriklad toto, neviem odkial zobrali. Pripada mi to ako blbost. Nech tam daju hodnoverny zdroj. To ja zas mozem povedat, ze najdete v paprike taku dalsiu malu, taky vyrastok, tak ze z toho dostanete rakovinu, alebo nieco take. Bohuzial, tito konspiratori, velmi casto tapaju nezmysly, badatel je typicka taka stranka, nehovorim vsak, ze vo vsetkom sa mylia. hovorim len, ze im uchadza logika, lebo sa nedrzia nejakych hodnovernych zdrojov, a takisto sa chytia hociakeho nezmyslu.
"Badatel" je maximálne nedôveryhodný zdroj, plný prekrútených právd, poloprávd, konšpirácií a nezmyslov.
Ja si myslím, že to môže byť spôsobené tým, že majú v sebe veľa vody, tiež sa s nimi manipuluje kto vie ako. Isto v sebe nemajú toľko chémie, že by im z toho až "koža" popraskala. To nie je to isté, ako keď niekto fičí celý život na niečom (myslím cigy) a potom na starosť má pokožku ako stará korytnačka, nie, nie, to je iné:-) Okrem toho sú rastlinky veľmi inteligentné stvorenia, možno s nimi aj pokecať, áno, presne, niečo podobné ako keď sa bavíš s mimozemšťanami, ale nikto ti aj tak neverí. Však keď máš taký melón doma, tak sa ho opýtaj, že čo mu je. Možno sa ti to podarí, že o čo tam ide.
Nič, musím končiť, už mám hlavu ako melón...
Trhliny su spôsobené vodou!
V telke dávali takú reláciu na dvojke o pestovaní jabĺk v Nemecku, že sú tam triedy a že najkrajšie jablka idú do USA, ale že musia vyzerať úplne dokonale až vtedy ich berú, inak nie. Hovorili tam aj o postrekoch, že tie postreky sú povolené a podobne. Že najzdravšie jablka sú tie s červíkom.
A kde si o tom čítala, že je v tom aj syntetika?
o takom počujem prvýkrát, to je určite blbosť