Neviete mi poradiť ? Pálenie v členku.

Príspevok v téme: Neviete mi poradiť ? Pálenie v členku.
Hadid

Neviete mi poradiť? Moja mamka ma silné pálenie v členku už asi 3 týždne. Nemá tam ani opuch ani ju to nebolí iba ju to veľmi páli. Bola s tým pri lekárke ta jej dala iba injekcie od bolesti ktoré nepomohli, šla za ortopédom ten jej spravil rontgen ale nevidel tam nič tak nevyjdaril sa k tomu.Bola aj na reumatologii ale tiež jej nevedeli povedať, čo to môže byt. Mamka už brala aj rôzne tabletky proti zápalu + samé mastičky na prírodnej báze no nič jej nezaberá.V členku ju to strašne páli a nemôže ani chodiť. Neviete čo to môže byť? Mal niekto taký problém ?

Gima

Doplniť vitaminmi volne predajnými Magnezium, horčik a vitamin c v šumivych tabletach a pobyt v termálnom kupalisku Velký Meder. Cvičiť s členkami.

hosaro

Ak chceš tak mi napíš na jankobeleny@centrum.sk
ale neviem či ti budem vedieť pomôcť
Kycera má pravdou studená voda pomôže

Hadid

Kycera ale ona ma už 37 rokov ten žlčník odstráneny a nič jej nebolo. Až teraz ju tak páli v nohe. Takže čo by trebalo robiť ? Kde alebo za kým treba ísť ? Čo by si nám poradila ?

Kycera

Hadid,
Tvojej mame operačne odstránili žlčník, ale jeho meridián naďalej funguje. Problém môže mať aj s jeho párovým orgánom - pečeňou, kt. priamo vylučuje žlč do čriev.
Na pálenie jej pomôže ochladzovanie studenou vodou, príp. chladivá emulzia. Lieky sú v tomto prípade kontraproduktívne.

Hadid

hosaro mamka ma 61 rokov, nemá to ani opuchnuté a ani červené už nevieme kde máme ísť alebo za kým nikto jej nič nevie povedať, že z čoho to môže byť.Bolieť ju to nebolí iba ju to strašné páli v nohe.