Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo sem chodí tak málo ľudí?

Príspevok v téme: Prečo sem chodí tak málo ľudí?
nbnbnb

Prečo sem chodí tak málo ľudí na fórum.. je to tu o ničom... fakt...

a keď je k nejakej téme aj 50 odpovedí, tak to je len že dvaja sa hádajú a z tých 50 je 45 len tých dvoch :/

Nemáte nejaký tip ako dostať toto fórum viac do povedomia ľudí? Aby sem chodilo a prispievalo viac ľudí?

Spravme napríklad letáky a dávajme ich ľuďom do schránky alebo plagáty :D:D

lebo fakt je to tu o ničom... polomŕtve :/ a to vidím na každej stránke, kde je takto že fórum na rôzne témy, tak skoro nikto tam nechodí/neprispieva :((

ach jaj...

bozanna

Preco? Lebo sem chodia iste heeerecky, ktore neznesu od seba lepsiu a tak vsetky vystvali, aby oni boli najmudrejsie, najkrajsie a najziadanejsie. Kycera sa tu pravidelne so vsetkymi hada a dalsie. Zabudli, ze toto forum nie je ich zrkadlo.

Ipsik

Neviem, asi mám iný počítač, ale mne tu nevyskakuje žiadna reklama. A čo sa týka tejto stránky, tak ja jej ďakujem za možnosť vyrozprávať sa, aj keď som si väčšinou pokecal len sám so sebou, ale vylial som si srdce tak, ako to robia aj iní a veľmi mi to pomohlo.
Keď budem mať niečo nové, tak to sem napíšem, nie z pomsty, ale ako poďakovanie Zdraviu.

emailik

Aj množstvo reklám to tu pokazilo. Celý dizajn je iný ako ešte pred pár rokmi, vtedy to tu žilo. Teraz je to všetko iba o reklamách. A tí ľudia ktorí chodia na fórum sú stále tí istí, takže ani z tých reklám tu tí zadávatelia veľa kšeftov nenarobia.

nbnbnb

no veď hovorím, za celý deň mi tu k téme napíšu 3 ľudia... fakt bieda toto :/
rovno zrušte to fórum, je to tu zbytočné...

Fantasyi

Mozno treba chodit viac medzi realnych ludi. Stretavat sa s nimi, rozpravat sa, travit s nimi cas a nie den/noc travit po forach.
Venovat sa sebe, pracovat na sebe, vzdelavat sa, pracovat.
Naozaj zit a nestrasit po forach.
Pekny den.

BJ

Rovno napisem co mi tu chyba.

napriklad teraz mi blbne mys a odoslala dvojklik, aj ked som klikol raz. malo by tam byt nahlasit prispevok, aj upresnit o co sa jedna. Napriklad zmazanie duplicitneho prispevku.

Dalej, co ludom vadi, je ze neni moznost editovat po sebe prispevky. To uz co je za forum, kde sa toto neda? ved to ma kazde forum.

Dalej tu chyba moznost automatickeho citovania, je otravne stale pisat datum a cas prispevku na ktory reagujem. proste niesu tu zakladne veci.

BJ

Rovno napisem co mi tu chyba.

napriklad teraz mi blbne mys a odoslala dvojklik, aj ked som klikol raz. malo by tam byt nahlasit prispevok, aj upresnit o co sa jedna. Napriklad zmazanie duplicitneho prispevku.

Dalej, co ludom vadi, je ze neni moznost editovat po sebe prispevky. To uz co je za forum, kde sa toto neda? ved to ma kazde forum.

Dalej tu chyba moznost automatickeho citovania, je otravne stale pisat datum a cas prispevku na ktory reagujem. proste niesu tu zakladne veci.

BJ

Toto forum viacmenej znicili.Jednak tymto novym skaredym bielym dizajnom. A potom, ze odstranili IPcky. Zacali tu vsetci robit fake temy.
Vela ludi odislo, znechutenych, vratane mna. Cele roky som tu nebol, a vzdy mam dlhe obdobia ked ma nebavi sem chodit.

Kedysi, tak pred rokom 2012 to tu bolo lepsie.