Čo myslíte? Sú moje zuby napohľad zdravé?
Sú moje zuby napohľad zdravé?
:D No to azda nemyslis vazne :D Pytat sa takto nejakych laikov na internete ci su na pohlad zdrave, nie je uplne idealne. Ak sa ti na nich nieco nepozdava, chod k zubarovi. Alebo tam chod aj ak si tam uz dlhsie nebol. Nikto tu z laikov ti nevie povedat ci tam je tebou spominaa erozia. Nevidno cele zuby, nie je tam dost svetla, nie je to dost ostra fotka. Erozia nie je len na prednych zuboch zvonku. Kludne moze byt aj medzi zubami na krajoch a tie teraz na fotke urcite nevidno. Mozu tam byt dokonca aj zubne kazy a nie jeden. Cize vyzerat na pohlad zdravo este neznamena mat zdrave zuby. Staci tam malicka skryta bodka, ktoru najde zubar niekedy az pomocou dvoch zrkadiel a je to, kaz...a jeho rozsah odhali niekedy az RTG.
Alebo tiez mozes mat pokojne aj paradonditidu alebo len miernejsi zapal dasien a pritom o tom vobec nemusis vediet ak si nejako drastickejsie neskusas nikdy prejst medzizubne priestory a piestory pod dasnami medzizubnou kefkou.
A vybielene urcite nie su, toto v ziadnom pripade nie su bielené zuby. Bielene zuby sa poznaju na prvy pohlad, tieto bielené nie su. Maju dokonca na pohlad mierne zltkasty odtien ci podton, bielene zuby ho nemaju ani nahodou.
Podľa mňa sú zdravé, pekne vybielené, ako model. A s čím si si ich vybielil? Ten odtieň mi nahovára, že to bude pravdepodobne firma ext.l, že?:-) Už len rozhodiť siete, oženiť sa a potom sa zavesiť na sieť:-D
Datum uverejnenia hovori za vsetko)
Nikto nic? Hlavne to s tou candidou ma zaujima...
Konkrétne ide o candidu.
Lab4: ok, sarkazmus. :) jj, 2x denne zubna nit, kefka, ustna voda :) len ako som spomenul mam trz nejake zdravotne problemy ktore mi mozu zhorsit celkovy stav zubov, preto tato otazka :)
Ježiš ty si vôbec umývaš zuby? Šak sú žlté a nevidíš ako sa kazia? Kedy si bol naposledy u zubára?
Hm?
Dakujem takze ziadna zacinajuca erozia skloviny? Mam momentalne nejake zdravotne problemy ktore by k tomu mohli vyustit to preto sa pytam...
Na pohľad vyzerajú fajn.
Dolný úsek je trochu stesnaný, ale farba je tiež pekná.
Takže hlavne sa poriadne treba starať a bude to fajn :)