ahojte baby...tento rok by som uz konecne chcela podstupit zmensenie prs.... cele roky mam komplexy hambim sa v lete chodit po vonku trapia moje velke prsia teraz som aj dost schudla no na prsiach vôbec ostali take iste takze uz viem ze normálnou cestou a schudnutim to nepojde. Chcela by som o tomto zakroku vediet co najviac hlavne od tych co na tom boli a to sice ake vysetrenia vam robili, kolko vas to vyslo a kolko po operacii ste boli fit a co treba dodrziavat viem ze sa tusim musi nosit specialna pooperacna podprsenka. vdaka za vsetky rady
chcem podstúpit zmensenie prs prosim o rady
Si ty normálna, plno ludi ma kvoli zakroku problémy, Si krasna taka
aka si, priroda ti dala také, maj sa rada
Si ty normálna, plno ludi ma kvoli zakroku problémy, Si krasna taka
aka si, priroda ti dala také, maj sa rada
jaja ona ide na zmensenie! takže ziadne implantaty jej nedaju..
nevieme či ta tvoja kamoska si dala silikony... lebo to bolí kedze sa koza musi prisposobit, natiahnut...
ja som bola na zmensení a nemala som absolutne ziadne bolesti..!
vyslo ma to 40 000sk vtedy... robia sa tie OP na sukromnych klinikách, kde je starostlivost o pacientky na inej urovni ako v nejakej plesnivejj mestskej nemocnici, kde ti maju problem dat aj tbl. od bolesti..
do infuzie ti tesie analgetikum kym spís... prespíš cely den po OP,
ani nebudes vediet ako rychlo to budes mat za sebou,..
nukali mi tabletku od bolesti na noc, nechcela som..nemala som bolesti.. stacilo mi v infuzii...
stratila som vela krvi, chceli si ma tam aj nechat o den dlhsie ale chcela som ist domov... bola som potom anemicka, musela som brat Sorbifer, hemoglobin som mala 74,
takze 3 mesiace som bola PN, nevedela som fungovat, len som lezala.. takze problemy s prsiami som nemala, ziade bolesti, ale s anemiou som mala problemy...specialnu podprsenku som nenosila, mala som iba obväz..
Osobne s tým skúsenosť nemám, kamarátka bola na zmenšení, ale uznali jej zo zdravotných dôvodov - pre časté bolesti chrbtice....a bolelo to riadne ....Vygoogli si súkromné centrá kde robia plastickú chirurgiu a pošli im tam mail....Presnú cenu ti zrejme povedia až po vyšetrení a rovnako to bude záležať aj od toho aké implantáty ti dajú, ale budeš vedieť aspom cenové rozpätie a aké sa robia vyšetrenia pred zákrokom.
Ak máš z toho zdravotné problémy, operáciu Ti hradí poisťovňa!k