Čo by som podľa vás mala robiť? Keď sme sa rozišli po dlhom čase so svojím partnerom, dlhšie som nechcela nikoho ani vidieť. Chlapi ma vôbec nezaujímali. Náhodou sa mi priplietol do cesty jeden muž, ktorý však som vedela mal priateľku, neriešila som to, nič som neskúsila. Potom som sa nejako dozvedela, že už ju nemá, tak som si povedala, mohla by som niečo vyskúšať, jasné, nevedela som sa rozhýbať a teraz zisťujem, že už môžem ísť do do kelu, lebo má ďalšiu...a jasné že až pri tom pocite, ktorý ma prebodol som zistila, ako veľmi sa mi páčil.....mám niečo skúsiť alebo sa už nemiešať medzi dvoch ľudí a ešte k tomu vysoká blondínka, perfektne učesaná, nastajlovaná....alebo sa nejako premôcť, skúsiť zabudnúť na niečo, čo nebolo ale mohlo byť či vrátiť sa k bývalému, ktorý mi sľubuje, že už bude všetko inak..aj keď ho neľúbim už? Prosím nenadávajte, nekritizujte, je mi teraz tak smutne a divne.....
Mám či nemám
Pravda adri_a, aj keď škrie a veľmi, mal dosť času aj príležitosť by sa našla keby chcel.
Ono ja som si ho až príliš zidealizovala, pár vecí som počula aj od ľudí, ktorí ho poznajú a všetko to znelo tak pekne o ňom , jeho povahe, charaktere a preto som si asi myslela, že by to hádam ...okrem toho, ja som istý čas mala vážne intuitívny pocit, že....ale mýlila som sa....ešte ani tú intuíciu nemám takú ženskú ako by som mala mať....
Roxi.
Napisala si: "Náhodou sa mi priplietol do cesty jeden muž, ktorý však som vedela mal priateľku, neriešila som to, nič som neskúsila. Potom som sa nejako dozvedela, že už ju nemá, tak som si povedala, mohla by som niečo vyskúšať, jasné, nevedela som sa rozhýbať a teraz zisťujem, že už môžem ísť do do kelu, lebo má ďalšiu..." Pozri. On mal tiez moznost vyberu. Nieco s tebou riesit ci poriesit. Vybrat si teba. No vybral si inu. Takze pacenie bolo iba z tvojej strany. On asi zaujem nemal. Zial.
Treba hladat a pockat si na nieco vzajomne, kde budete chciet seba navzajom, jeden druheho. Jeden je malo na lasku. Treba najmenej dvoch.
Roxi. A ohladne Ex. Pripomen si dovody rozpadu vasho ztahu, preco sa to skoncilo a doslo k rozchodu? Urcite sa to nestalo len tak. Predchadza tomu dlhsie obdobie, zvazovanie pre a proti, dovody priciny ai.
kazdeho v zivote stretneme z nejakeho dovodu, nieco nam pomoze si uvedomit atd. mozno spolu nie ste, ale predsa byt zalubeny je aj tak krasny pocit a ked je ten clovek stastny, treba sa tesit s nim, aj ked nie je mozno stastny prave s nami. co sa tyka tych deti, ak som to pochopila spravne, ze ta troska casovo tlacia nejake zdravotne problemy k tomu, aby si mala deti co najskor, ja osobne by som to takto neriesila, ze s byvalym alebo hocikym. Ja osobne by som radsej deti nemala, nez ich mat s hocikym len preto, aby som ich mala. Ale ja zase deti ani nechcem, takze sa na to pozeram o cosi racionalnejsie ako clovek, ktory po nich tuzi. Napriek tomu si myslim, ze ta mozno niekde caka niekto treti. A ak ho nestretnes vcas, tak to tak mozno byt nemalo. Ja si nemyslim, ze taketo veci treba silit. Ale to je len moj nazor a ty si vo svojom zivote uz rozhodni podla toho svojho,
Myslím, že som tu naozaj nemala písať, len som mala ťažkú chvíľku a máte pravdu, nebudem sa miešať medzi dvoch ľudí, ak ju ľúbi, nemám tam, čo robiť...len by to tak nemalo byť, že niekde sa ľúbia dvaja a niekde je niekto, kto sa zaľúbi nesprávne, len ide o to, aby bol šťastný, lebo viem, že ho dlho hľadal...a ona ...tak asi toľko
A Alena, presne tak sa mi rozbil vzťah, vďaka tretej osobe, takže viem aké to je....
Suvisi to so zdravotnym problemom a detmi... Neviem... Nechcem to tu rozvadzat
neviem co sa oduvas, iba som ti odpovedala na tvoje otazky z mojho uhla pohladu. a tam kde som nevedela odpovedat, som polozila otazku. preco potom rozmyslas nad navratom k byvalemu ako nad jednou z moznosti, ked ho ani nelubis a ani evidentne nemas problem byt bez partnera?
Neviem ja som sama 3 roky , s byvalym som bola 3 roky priblizne aj predtym som bola sama, nikoho ineho som nemala, nepoznas ma a robis so mna nejaku... Co furt potrebuje chlapa. Velmi lutujem ze som tu pisala niektori mali pravdu, tu su len bezchybni ludia, ktori nikdy nezlyhali.
otoč si to a pozri sa na to, že ty máš nového priateľa a baba ako ty sa pýta. či sa má o niečo pokúsiť na neho, alebo nie
proste...aký požič taký vráť, a ver mi, že to funguje, preto si nerob blbú budúcu skúsenosť, vlezieš ty medzi niekoho, raz niekto medzi vás..a potom ti pôjdu aké otázky v hlave? čia vina to bude? potom odporúčam každému nech sa ohliadne späť, že raz toto robil on, čiže len sa mu vrátilo, čo zasial
kašli na neho hľadaj v slobodných nezadaných vodách
myslela som to vazne, nie ironicky. medzi dvoch ludi nevstupuj ani ked si myslis, ze ta baba z tvojho pohladu "za nic nestoji". vybral si ju, ne teba, tak im daj pokoj. a k otazke, ci sa mas vratit k byvalemu ked ho nelubis ani neviem co mam napisat. mozno len sa opytat, to nevies vydrzat sama so sebou a musis stale niekoho mat?
neviem ....bez tej irónie by sa to nezaobišlo? fakt sa cítim zle...musíš vypichnúť len tú jednu vec? Len som to chcela zo seba dostať von, lebo mi bolo fakt zle..a hneď irónia