Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Len tak na zamyslenie

Príspevok v téme: Len tak na zamyslenie
Ixus1

Uz dlhsie mi vrta vhlave ze by som sa chcel stretnut spanom jezisom kristom osobne ako kedysi jeho ucenici a poznat jeho nazor na moj zivot a dostat od neho radu do zivota.preco musi byt zivot taky tazky ,a preco je viera taka tazka a preco neprichadzaju odpovede zhora,co si myslite o otomto mojom uvazovani

Duchovny Dav

Odpoved je taka, ze by si sa k nemu nedostal. Fyzicky, by mohol dat radu len niektorym ludom. To je ten problem, ze kazdy si mysli, ze je stredobod vesmiru. Uz taky Osho nemal cas na osobne konzultacie, alebo dalo by sa povedat, ze sa k nemu dostali len vybrani jedinci.

Cize odpoved je taka, ze by si sa k nemu, pri 2 miliardach veriacich, nedostal. Preto nam povedal, ze ho mame hladat v duchu, nie fyzicky, v tele, ze tam bude s nami navzdy. A to fyzicky naplnil, ze odisiel, lebo kazde telo je smrtelne. Odpoved Ti teda stale moze dat... stale na Teba caka v duchu.

anjelik *

O tomto tvojom uvažovaní si myslím, že je hodne nezrelé a detské. Ak očakávaš odpovede *zhora* a od niekoho, kto nežije v tomto svete, aby ti mohol odpovedať. Ak chceš odpovede, musíš ich vyskladať sám, v procese poznávania, učenia sa, zavŕšenom chápaním. Ale ak máš potrebu snívať o tom, že sa s nim rozprávaš, ok, ale na rozume a ľahkosti bytia ti to nijak nepridá. :o)

divocina1

aj ja by som sa velmi rada stretla s naším spasiteľom :-) denne sa k nemu modlím a tiež mám otázky na ktoré by som rada odpovede :-)