Protiklady sa priťahujú?

Príspevok v téme: Protiklady sa priťahujú?
pochynost

všimla som si, že dobre stavaný chlapi si nájdu za partnerku štíhlu útlu žienku a zase vychudnutý a vzrastom nižší muži od seba vyššie a macatejšie ženy. Prečo je tomu tak? Ako dobre stavaný chlap chce pôsobiť ako ochranca a naopak vyzlábly chudý muž potrebuje riadnu babizňu aby s ním zametala?
Je to o tom že protiklady sa priťahujú?

cementar

tento nazor je skor mysleny na povahove crty a charakter. To znamena ze temperamentny typ si najde pokojnejsiu bytost a naopak. Dve osoby s vybusnou povahou dlho spolu nevydrzia a zase dve pokojne povahy sa zas budu nudit. Preto je lepsie ak jeden je pokojnejsi a druhy temperamentnejsi ktory bude viest toho prveho dopredu.
Jeden musi brzdit a druhy pridavat plyn lebo ak dvaja budu brzdit budu stagnovat a ked dvaja budu plyn pridavat havaruju :-)

bfcc

Vzrastovo nižší a chudší si asi nemôžu moc vyberať, preto končia s takýmito babami...

Tie pekné baby sú si svojej krásy vedomé a tak idú "vyššiu ligu"... som 170 cm nemám u pekne baby šancu... a škaredú tlstú obryňu nechcem.. takže lepšie je byť sám :/

Santal 11

Zaujimavy postrech!ja som tiez chudy a pacia sa mi stihle zeny nechcel by som tucnu babu ,musim sa poobzerat okolo seba ci najdem take kombinacie