uz cca mesiac mam problémy, 37,5 ktore po nicom nejde dole, skriabe ma v nosohltane, boli ma pri prehltani krk, a mam pocit upchateho nosa, pobolievaju ma uzliny a som velmi slaba. s tymito nespecifickymi priznakmi som sla k mudr po dvojtyzdnovom samolieceni, nepomahalo mi na hrdlo nic, ani na tpeloty, raz to ustupilo, o dva dni sa vrátilo,vkuse dokola.potom doktorka vzala crp, bolo ok,vzala aj ine virusy/ bakterie, z ktorých sa z krvi prislo na to, ze mam zvysene mykoplazma pneumonie,neviem ani co to je, viem,ze pred rokom mi to tiez z krvi robili, bolo to v norme,dnes sme prisli vysledky,ze je to pozitivne,ale iba o malinko to prevysuje normu, naozaj malo..ma byt do 1 ..a ja mam 1,6...cize to neni take vazne..ale doktorka to uzavrela s tym,ze mi nasadila azitromycin na tri dni, z kt. mi je belmi zle, zaludok ma strsne boli, mam krce, a mam vodnate hnacky, a je mi celkovo z toho zle,
prosim vas, je bezne,hze sa pri zvysenej mykoplazme davaju atb? ako sa inak lieci toto zakerne ochorenie ?je to bezne ochorenie ? na nete pisu matuce velmi veci, a doktorka sa neunuvala mi to vyjasnit.ako to mozem dostat aka je forma prenosu.
na nete citam,ze prvy priznak je RTG snimok,ktory vyjde pozitivny, ja som h omala negativny, a ze kasel- ja vobec nekaslem...tak nerozumiem,ani mi nejde do hlavy, ze by som mohla mat tuto pliagu.
Prosím mali ste to ?zmizne to samo po tych ATB ci nie ?
obavam sa,ma sa liecit aj partner ???
mykoplazma pneumonia, mali ste ju?ako sa jej zbavit?
niektodobry neklam prosim ta!!! veď majte k tým chudákom trocha citu, neťahajte z nich stále peniaze. Tu sa niekto obráti o pomoc a hneď sa nájde "dobrák" čo mu chce vybieliť peňaženku. To sa ti raz vráti.
Ahoj, nestracaj cas a prosim ta chod na diagnostiku Sensitiv Imago 530. Vygoogli kde v tvojom okoli kto ten pristroj ma a robi diagnostiku, niekto pyta 100 eur, niekto 70 a niekto aj 40 eur, kludne chod tam kde je lacnejsie, je to ta ista sluzba, ten isty pristroj, len rozne ceny si uctuju. Pristroj ti zisti aky patogen kde mas, s cim mas problem a nasledne potom odporucam frekvencie na ten konkretny patogen (biorezonancnu terapiu BRT alebo Mora, plazmovy generator alebo malicky prenosny pristroj Devita AP 30 (vyraba sa to v Nemecku, povodne je to rusky pristroj, nemusis drzat ziadne kovovoe koliky ako pri Zapperi, das si to len do vrecka alebo zavesis cez krk a mozes pritom aj pracovat, ziadny strateny cas ako pri aplikacii Zappera). Drzim palce.
Kua, nedalo sem link, je to kniha Stephen Harrod Buhner, sice je to na borelu ale urcite funguje i na plazmy a chlamy.
Jasne, ze je :) Skus sa poobzerat po tejto knihe: www.ipark.sk
Je v nej vsetko :) Ale ak mas tie mykoplazmy v akútnom stadiu to jest. pozitivne IGM tak ziadaj ATB aspon na 1 mesiac !!!! Lebo z IGG chron stadia sa velmi tazko dostava a mozes mat uz problemy po cely zivot !!!
Lion.., prosim ta, Buhnerov protokol je, aj v slovencine, lebo som nasla len anglicky text, nevies link... Dakujem.
Co to tu trepete s tou AkuPunkTurou - cele je to k hovnu. To si mam dat an chrbat 12V akumulator, byt rockerom - punk a ist na turu ci co ? :D Na mykoplazmy, chlamydie a borelie treba ist palbami atb alebo buhnerovym protokolom, lebo ked to zasiahne mozog tak vam ani pan boh nepomoze.
asi ide o pľúcné problémy,dobre liečiteľné akupunktúrou!!!
Ak znasat zle ATB - ale mozes mat tzv, herx reakcie - zhorsenie zdrav. stavu a moze byt az extremne ale to je dobre - atb vtedy zabijaju bakterie a treba pit veeela vody - detox na toxiny musi to ist z tela von.
ATB su prva moznost, druha su bylinky, tzv. Buhner protokol, vygoogli si to. Ale ries to hned lebo ked ti to zasiahne mozog a dalsie organy, nebudes ani len tusit co sa z tebou deje a lekari ta nechaju tak max ta poslu na psych :D poznam to - osobna skusenost.
Ahoj, toto je pekne svinstvo. Mas ju pozit v Elise Igm alebo Igg ? Ak mas pozit Igm ziadaj ATB aspon na mesiac ale to bude malo, nesmies prejst do Igg potom sa toho zbavit je uz tazko - Igg chron. stadium. Ake mas problemy ? nedaj sa odbit a ziadaj ATB !!!! ale jeden druh atb bude malo. Tato bakteria dokaze narobit totiz pekny bordel v tele co sa potom uz len veeelmi tazko dava do kopy :)
nikto nič?:(