Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Poradte mi nieco

Príspevok v téme: Poradte mi nieco
neviemuz

Aahoj.Dnes sme s kamosom kecali na tuto temu. Vravel ze utle zeny su vyhladavanejsie aj ziadanejsie, pre to ze su obratnejsie v postely aj uzke tam dolu. Teraz mi dal riadneho chrobaka do hlavy, pretoze ja som mierne pri sebe nie vela no a neviem ci to dole je u mna v poriadku :( pretoze sa mi to teda par krat stalo,byvaly priatel nieco spomenul,ze neciti pretoze...no a stalo sa mi to uz cca 5-6 krat v zivote a naposled teraz s chalanom ktory ho mal nadpriemer. tiez necitil nic,vraj roztiahnuta je..a zo sexu nic opakovane
co si o tomto mam mysliet...co stym mam robit?Ako to chlapi mate plz. vyberate partnerky podla sirky vaginy Omg. Zacinam sa vyhybat stretnutiu posledny mesiac.da sa to vylepsit alebo mate triky a navody ako ju zuzit ci staci schudnut.neradte hlavne tie cviky mne to vazne nejde a nepomaha :x dakujem

Abrakadabra

Riešiš irelevantnu vec. Nechaj zivot plynúť nenásilne. Staraj sa o seba ci po vizuálnej tak vnutornej stránke. Aby si bola optimisticky naladená. Potom je otazka času ze natrafis na spriaznenu dušu. Vagínu a vtákov nerieš. Hlavne nezalez niekde za zavrete dvere.