Pusa od bezdomovca

Príspevok v téme: Pusa od bezdomovca
lea

Dobry den. Chcela by som sa s Vami podelit s dnesnou skusenostou. Dala som 40 Sk mlademu bezdomovcovi. Asi sa mu to casto nestava, lebo mi od samej vdacnosti chcel dat pusu na lice. Trochu som sa odtiahla a dal ju len na hole rameno. Je mi to trapne sa pytat, ale mohol ma niecim nakazit? Tato skupina obyvatelstva mi nevadi, mnohi sa bezdomovcami stali nie vlastnou vinou, ale co sa tyka hygieny.. myslite, ze mozu byt nosicmi infekcnych ochoreni? napr. tie latkove sedadla v MHD tiez nie su idealne z tohto hladiska.

ooo

Hm, mňa by celkom zaujímalo, že čo je tá bezdomovecká choroba za diagnózu a akým spôsobom je možné, že ju majú len bezdomovci... Keby nám to ten tvoj kamarát mohol objasniť...

lea

Agina, aj ja som si myslela. ale on to mysli vazne. lebo on je taxikar a prichadza v meste do styku s bezdomovcami. a ten policajt povedal, ze naco cakam, ze mam ist hned k lekarovi

lea

Agina, tento tyzden som v BA. Na Kramaroch sa to stalo. OOO, dik, celkom si ma ukludnila. Lebo uz dvaja kamosi- muzi podotykam, som nevedela, ze su taki precitliveni, ma posielali hned k doktorovi. Citujem sms od jedneho: " Zlato, mozes dostat vaznu chorobu, BEZDOMOVECKU CHOROBU. Je dost vazna, to sa ti dostane do krvi a potom sa ti zacnu vytvarat pluzgiere a vypadavat nechty. S tym treba ist rychlo k doktorovi. To neni sranda."

ooo

No preboha. Ja nemám slov. To čo tu je za tému??? Ja som s bezdomovcami pracovala rok, dokonca sme jedli z rovnakých tanierov - umytých samozrejme. Nie raz ma pobozkali na líce a nie raz som si s nimi podala ruku... (podotýkam, že som si ju nebežala umývať). Ich len tak niečo neskolí. Ja by som žltačku čakala inde než u nich... zápal pľúc, zlomené nohy a otravy alkoholom, to sú ich najčastejšie diagnózy... A tvojmu frajerovi musí definitívne šibať, prepáč...

agina

Asi by som mu pohrozila, ze ak to spravi, vezmem si tych 40 korun naspat.
Tiez ma tento prispevok rozosmial.Lea nebud taka precitlivena, pisala si, ze zijes v Belgicku, tak tam sa hadam lepsie staraju o bezdomovcov ako na Slovensku:)))))

lea

Trosku mam. lebo akurat som tam mala jednu vyrazku, tak teoreticky by sa cez poskodenu kozu mohlo do krvi nieco dostat. ale nemyslim na to. mam kamarata policajta a ten mal minule cele ruky od krvi bezdomovca a nic mu nie je

jejke

Lea, si fakt uzasna...takychto ludi je dnes malo....klobuk dole...a co sa hygieny tyka, tak ja si tiez myslim ze by ti nemalo nic byt, to rameno nemas zacervenale? ze?

lea

jaj, a zabudla som napisat, ze jeden moj kamarat taxikar mi povedal, ze mozem dostat bezdomovecku chorobu, ktora je dost vazna