urážka alebo pomoc?

Príspevok v téme: urážka alebo pomoc?
kendy

Včera mi môj manžel viackrát povedal, že som pribrala a odstáva mi brucho. Najprv som to prepočula, ale potom ma to vytočilo. To, že som si spálila chrbát si nevšimol, ale, že mi odstáva brucho videl. A to som mala na kúpalisku zo seba celkom dobrý pocit až kým ma on nenaštval. Myslíte, že je takéto upozornenie v poriadku, alebo by si to nemal dovoliť?

divak10

Kendy :
Podla tvojho opisu vysky a vahy, ako aj narazky tvojho manzela na odstavajuce brucho si myslim ,ze problem je inde ako vtom ze si pribrala . Ide o ochabnute sikme brusne svalstvo, ktore u zien vytvara dojem odstavajuceho brucha / najme u zien po porode / . Cize odporucal by som nie chudnut, ako sa tu pise, ale pravidelne cvicenie na brucho a nejme na sikme brusne svaly.

Soraja

alfred no teraz sa mi paci,ako si to napisal. Presne ako pises, prace by sa mali rozdelit. To vies, zeny su raz take, chcu aby chlapom bolo co najlepsie, viem to podla seba, ale su iste hranice, niektori si nevedia uvedomit, ze zena nie je sluzka. NO ale som rada ze sme sa dohodli:-)

Soraja

kendy ahoj, co s atyka toho rozporu, napisala som ze NIE VSETCI su taki, nezvyknem hadzat ludi do jedneho vreca. A co s atyka teba, tak podla mna,ak s acitis ty dobre, je to ok. Hlavne aby si sa ty citila dobre, to ze mas nejake to kilo navyse podla mna nevadi. Nemozu mat vsetci idealnu postavu.

alfred

Soraja - najprv sa Ti ospravedlnujem, je mi jasne ze vies co pises. A teraz k veci: nezda sa Ti, ze to je aj dost vasa /zenska/ chyba, ze vsetko robite same? Treba sa predsa dohodnut a robotu si rozdelit. Jasne, ze je pohodlne pra chlapa prist z prace domov a mat vsetko nachystane. Zacina to vtedy, ked je zena na MD a muz pride domov z prace a vsetko je hotove, potom spohodlnie, ale ked zena ide znovu do prace treba domace prace rozdelit!

kendy

Lea, samozrejme vidím na sebe tie kilá navyše, nie som predsa slepá. Aj kondičku mám slabú, ale inak sa cítim v pohode. Ja viem, že mal pravdu, ale načo mi to hovorí? Ja takú postavu ako ty Lea nikdy nebudem mať, takže nemám nereálne ciele. Najmenšiu hmotnosť čo som mala ako dospelá bolo 55 kg a to som mala fak super postavu. Lenže to som mala 19 rokov a nemala som deti. Teraz mám skoro 40 a 2 deti. Takže Lea ak si vieš udržať takú postavu aj keď máš deti, klobúk dolu. Samozrejme je to aj genetika.
A ešte k rozporu Soraje a alfréda: Nemám zlé skúsenosti s chlapmi, ten môj je fakt pracovitý a starostlivý, ale netvrdím, že neexistujú aj taký ako píšeš. Nemôžme hádzať všetkých do jedného vreca. Každí máme svoje chyby.