Ako ho slusne odmietnut?

neviem111111

odmlcanie sa je absolutne zbabele a robis to kvoli sebe a nie kvoli nim, ze im nechces ublizis. nikto nehovori, ze mu mas ist citat 2 stranovy zoznam preco ho nechces, ale uprimny v zmysle - nie dakujem, uz nemam zaujem sa stretnut/nechcem, aby z toho bolo nieco viac - je podla mna elementarna slusnost.

sob rudolf

Podľa mňa je aj v takomto prípade lepšie povedať pravdu. Priamo, do očí. (Napriek vysokej pravdepodobnosti, že bude pravda pokladaná za lož, či polopravdu.) Načo výhovorky a neúprimnosť? Ženy prosím, už aj tak máme zlú povesť, nezhoršujme si to ešte aj vedome a dobrovoľne.:)

Xyza

Mesačny princ.Ja tie dovody vzdy poznam. Nejednam zbrklo.Sebe to rozumom odovodnit viem. Ale zas viem,ze keby som tu pravdu povedala tym muzom,bola by som za:píp-nadavka. Viem,co u muza hladam.Ak to oni nesplnaju,ukoncim to.Robim to tym odmlcanim,aby som im nemusela povedat pravdu.

Mesačný princ

Veľmi by ma zaujímali dôvody, a možno aj dôvody, prečo si odmietla tých ,,ostatných,, respektíve, prečo si sa im už neozvala.

Je dosť možné, že ono to robíš podvedome ale vždy opakuješ to isté a preto sa ti žiadny človek nepáči...

Mesačný princ

Xyza - normálne mu to povedz. Stane sa niečo?

Oveľa horšie je z môjho pohľadu to, ak sa niekomu prestaneš ozývať bez vysvetlenia ako povedať to priamo. Uznávam, niekedy sa nedá konať inak ale tam musia byť vážne dôvody a človek je často ovládaný strachom.

Xyza

Mam 31r. Nechcem ho,lebo mi nevyhovuje,nesedi. Presne viem dovody,preco ho nechcem. Nechcem o tom dopodrobna pisat.
Pred tymto muzom som mala inzerat. Ked mi niekto osobne nevyhovoval,tak som sa im jednoducho prestala ozyvat. Hrala som mrtveho chrobaka. Mozno hlupe,ale radsej nech ja vyzeram ako truba,ako povedat pravdu a byt za bezcitnu mrchu. Ale tohto mi dohodili priatelia-rande naslepo. Lebo sme vraj obaja sami. Bol to ich napad,nie moj. Takze tu sa odmlcat nemozem..

ANGEL-DEMON

nepíšeš v akom si s ním vztahu... či si povinna sa mu zodpovedať??
je to tvoj kamarát alebo len nejaky cudzy napr. kolega v práci ktoreho vidiš 2x za deň...
čo tak povedať "dakujem, ale ja nemám záujem.."