Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem získať priateľku spat

Príspevok v téme: Chcem získať priateľku spat
Milos96

Ahojte.chcem vas poprosit o radu.s priateľku sme spolu boli rok.cely nas vzťah bol úžasný az pokial sa priatelka nezačala meniť.zacali sme sa menej stretávať az to skončilo tak ze mi oznámila ze ju uz nas vzťah nenapĺňa a ze je koniec.rozisli sme sa pred 3 mesiacmi no den co den na nu myslim a chyba mi velmi a milujem ju stale.neviete mi poradit ako ju mozem získať spat?ci je to vobec mozne?dakujem za vsetky rady

Mesačný princ

Ak dvaja ľudia majú byť spolu, tak sa ich cesty nikdy nerozdelia alebo opätovne spoja. Ak spolu byť nemajú, tak sa môžeš snažiť akokoľvek ale nikdy sa nebudú dlho nachádzať na rovnakej ceste.

,,Chcem,, - neviem či je to to správne slovíčko, ktoré by mal napísať človek, ktorý naozaj ľúbi.

jojkalm

Ked mu narovinu povedala ze s nim neni stastna a ze ten vztah chce ukoncit urcite jej nechyba. To musi byt inak silny zufalec ked chce takuto babu spat. Ja by som v zivote nekontaktovala chalana co by mi povedal ze chce somnou skoncit. NIkdy.

0vecka

skus to co pise Marila ale ak to nevide tak ju zu nekontaktuj a zabudni ak ta to bude drzat tak si neskor budes vycitat ze si nesiel dalej

Matej25

Ja osobne by som žiadnu zo svojich ex nechcel späť. Minulosť je minulosť treba ju nechať tak vysporiadať sa s tým. V živote treba ísť neustále dopredu. Je fakt veľa slobodných super dievčat.Obdivujem ta ze chces taku čo si ta neváži a nechce ta.

denisaf

Naspat ju chces len ty nie ona teba. Na vztah treba dvoch. A raz som pocula jednu uzasnu vetu... ak nejake stastie existuje hladaj ho pred sebou a nie za sebou... a je to skutocne aj pravda...je kopa super nezadanych bab..nechod za tou co ta nechce...

Marila

Skús sa s ňou porozprávať, pozvi ju na kávu. Možno aj ty jej chýbaš, len o tom nevieš. A bojí sa ti to povedať. No ak bude s tebou chcieť ísť, tak to znamená, že aj má záujem sa s tebou stretnúť a posnažte sa potom rozprávať, o tom prečo ju prestal váš vzťah napĺňať, prečo sa rozhodla to ukončiť, či ťa ešte miluje a ak áno, tak skúste zmeniť tie dôvody, pre ktoré ste sa rozišli. A viac sa rozprávať, komunikácia je veľmi dôležitá