Priatel chce vidiet,ako sexujem s druhym

Príspevok v téme: Priatel chce vidiet,ako sexujem s druhym
Katkaaa444

Prosila by som o Vase nazory na otazku vyssie..priatel ma do toho nenuti ani nic,ma ale taky sen. Ja si myslim,ze to je dokaz,ze ma urcite nemoze uprimne lubit,inak by to nedokazal. Ked na to pride rec, povie mi,ze tomu nerozumiem. Ze on ma miluje a sex je sex. Tak mu vzdy poviem, ze aha,takze dokazes mat sex s kazdou. On,ze on nie,on by take nieco nikdy nespravil. Ale ze ma taku predstavu iba o mne. Samozrejme,ze viem;ze by to urobil aj naozaj. Presli sme si neverou z mojej strany..neviem,ci je to dosledok toho..

Laurora

Katka, podla mna takmer kazdy kto nie je uplne konzervativny ma svoje tajne sexualne uchylky a predstavy a s tym nic nespravis... vacsina chlapov a niektore zeny vedia lasku od sexu oddelit, no nepodvadzaju sa lebo vo vztahu sa na tom dohodli, ze si proste budu verni tak ako to ma vo vztahu byt. Vedia mat nezavazny sex s kamoskou a pritom svoju priatelku miluju...takze to co ti navrhol tvoj priatel je len sexualna uchylka a ide len o to ci viete tieto rozlicne nazory tolerovat alebo nie. Nepovedala by som, ze ta automaticky nemiluje, lebo ti take nieco navrhol. No ked mu povies, ze tebe sa tato predstava nepaci a nechcela by si to ani zrealizivat, z lasky k tebe by mal povedat v poriadku, nebudem robit nieco co sa ti nepaci. Inak predstavovat si to predsa kludne moze. No niektore veci by mali navzdy zostat len vo fantazii a su aj viac krajsie vo fantazii ako v skutocnosti...

Mesačný princ

Podľa mňa je to 1:1 Ty si ho podviedla a on ti na oplátku prezradil tiež niečo...čo ti nie je veľmi príjemné...

Katkaaa444

Nie je gay. Dost ma to zranuje,ked viem aky ma sen..do nicoho ma sice nenuti,ale ak by som mu teraz povedala,ze fajn mam chlapa, s ktorym sa pred tebou vyspim,pristupil by na to..

Enterko

Nie je gay ? No neviem mňa ako normálne zmýšľajúceho chlapa by v živote nenapadlo také dačo chcieť od partnerky so ženou ešte dajme tomu to je menší sen každého chlapa ale aby ženu čo ľúbim chcieť nech ju poje** iný to nie je normálne