neviete mi pomoct? mam strasne riedke mihalnice ...strasne mi vypadavaju..alebo to tak ma byt?ci to je dedicnost ? ale v nasej rodine ma kazdy krasne huste mihalnice__tak poradte :) dakujem
Riedke mihalnice
preklep: ked ich nemas dost huste, nie riedke..
tak ked ich mas dost riedke, tak vyskusaj umele mihalnice.. bezne sa daju zohnat aj v drogerii, ale ja by som ti odporucila dat si to urobit u kozmeticky, lebo aspon pre nas "laikov" je to dost narocne.. efekt je jasne viditelny.. ale tiez mozes vyskusat vyzivujuce spiraly na posilnenie mihalnic..
prosim vas nepomozete mi?neviete co obnovuje rast mihalnic?raz som si dala na mihalnice spiralu az neskor vecer som tam citila take odrobinky od tej spiraly zacala som si to zmolit a prechadzat potom a som to tahala prec az som si neuvedomila a vytrhala som si ich vsetky a teraz ked mi malinky vyrastie tak aj to si trham pretoze ani sama neviem
V oriflame mozno i v Avone ,su rozne cire vyzivovacie spirali .Takzvane kondicioneri na riasy .Pozor na odlicovanie ,setrnimi pripravkami a nekruz po oku .
A ano aj ja som pouzivala ricinovy olej ,olej sa pouziva ako prehanadlo ..ale na riasy ..bozsky babsky liek .Pomaha ..ja som skusala
Každý večer sa riadne (ale naozaj riadne)odlíč ale šetrne, aby si si sama nevytrhala tie slabšie. Používaj odličovacie prípravky s výživou pre mihalnice, prípadne si ich potri ricínovým olejom na noc