Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

hlboké zamyslenie

Príspevok v téme: hlboké zamyslenie
elefant

Ahojte,
už je to dávno čo som bol v teen veku rovno dopredu napíšem ;)

mal som zopár vzťahov z toho posledné cez 3r a teraz 1r. a 4mes.
s priateľkou si rozumieme ale v posteli to nieje to čo by som očakával

nejak ju neberú predohry, nerobí orál, nevládze druhé kolo a to nemyslím že ma na mne hopsať, nerobí ani anál (chápem niektorých pohoršenie a na to ale treba zvlášť tému) proste cítim sa ako v klietke z ktorej ma púšťajú na hodinu raz za dva dni .. ako ja sa snažím v sexe, vydržím ževraj na ňu až moc dlho, vnímam čo jej robí dobre všeliaké pomôcky, sexi oblečenie som pokupoval, atď..

je mladšia odo mňa o necelé 2 roky, nieje obézna :D , berie antikoncepciu ale ani pred tým to nebolo iné , skúšal som čakať či sama od seba, skúšal prinútiť - ale to je viete o čom ...

tak moja otázka znie čo spraviť aby bola hravejšia lebo mňa to takto moc nebaví v tej posteli a rozchádzať sa s babou kôli tomuto .. ved nemáme 17
nevedel som zaradiť vzťahy/sexuológia

elefant

Ipsilon veď ja si ju vážim ona je inak super baba len v posteli to nieje ono

a_dr1a "kompromis" to som navrhol aj ja .. ale výsledok je ten že ju s tým nemám otravovať tým čo by som chcel ja ... "napísať" sme to skúsili ale výsledok nulový , veď ja ju meniť nechcem predsa som si ju kôli niečomu vybral len toto by som chcel vyriešiť keďže okrem klasiky nieje záujem o nič a to doslovne

romankosicky to zas odtiaľ potiaľ

romankosicky

Vaz si ju a bud stastny ze mas taku priatelku
Ja som mal priatelku ktora mi sex nedala vobec ( vraj je to tazky hriech ) a navyse aj ked som suhlasil ze ok vydzim stale hladala na mne len chybi aj tam kde neboli

a_dr1a

Myslim, ze chapes, ze kazdy clovek je iny. Vo vsetkom. Ma rozne, rozdielne potreby chtic tuzby predstavy sny ai. Ona je aka je. Aj ty si aky si. A bud si vyhovujete, alebo nie. Bud sa s tym naucite zit, zmierite sa, zohrate sa, urobite kompromisy, alebo to budete riesit so sexuologom, spisete si napr. zmluvu nieco na sposob 50odtienov sedej-co chce ona/co chces ty a budete vyjednavat, urcite si to a budete to proste dodrziavat.
Moznosti je viac. V zivote nic nie je na 100%. Takze mozno najdes taku, ktora ta ocari v posteli, ale pre realny kazdodenny zivot nebude vhodna. Ai.
Pre nieco si si ju vybral. Pre nieco ste spolu uz vyse roka. A este nieco. Ak nie je frigidna co je fakt len male % zien, tak asi treba len objavit a najst na nu len vhodnu etudu skladbu a ten spravny slak techniku a zahrate si aj celu symfoniu)

preidiotov, riadna blbost

preidiotov

nerobi anal, nerobi oral...ty si kok*t .... a preco by mala robit ked sa jej to nepaci a viac hnusi?!
len baba s povahou kur*y ma rada taketo praktiky ty chum*j!!!

Ipsilon

Váž si toho, čo más. Je aká je, ženu v posteľovciach len tak ľahko nezmeníš. Teoreticky môžeš hľadať inú, ale môže sa ti stať aj to, že nenájdeš žiadnu.