vytok

Ivka 1

Ano myší chvost je rastlinka s bielymi
kvietkami, najlepší je čerstvý, teraz
ho je všade dosť.Skús si ho nájsť cez
google alebo v atlase liečivých rastlín.

renkkkka

prečítajte si aj túto stránku , nejedná sa náhodou u vás o cervik.hlien?
Je to tu veľmi pekne rozpísané, ....

www.lpp.sk

Ivka 1

Áno taký mám aj ja na mysli.Hneď po zbere sa zastabilizuje prírodnými vitamínmi C,E, a ide rovno do bandasiek. Otvorí sa až doma a po otvorení musí byť v chladničke.Základný
je 96,24 % alebo s prídavkom prírodných
brúsnic a jablka a ten je 88,85% Všetko
bez konzervačných činidiel a farbív.

RNG

Co tak mysi chvost zmixovat s vodkou, pridat ovocny stavu alebo cerstve ovocie a zeleninu a ciste aloe(99.3%).
Varenim sa nicia hodnoty ciastocne aj v mysom chvoste. Fytonutrienty a rozne vitaminy sa nicia varom
Pol deci vodky akurat tak precisti zily. Taku davku odporucaju dnes mnohi lekari pre vela pacientov. Nehodi sa pre kazdeho, hlavne pre tych nie, co beru farmaceutika s kontraindikaciou na alkohol.

RNG

Prave som dopisal v teme alveol moj nazor na aloe dzusy.
V nich nie je prirodzene aloe, neprehriate, ale su vyrobene z koncentratov, kde su rozne hodnoty znicene. Treba pouzivat ciste neznicene aloe(99.3%, z vnutornej casti listu, nepasterizovane, nekonzervovane), z neho si mozes lacnejsie namiesat drinky Pripadne si vyrobit svoje vlastne cerstvo odstavene.Alebo pridat ciste aloe do mixovanych ovocnych drinkov, vytvara vysoku penu

Ivka 1

Je to lacnejšie a teraz kvitne myší chvost.Je to osvedčená metóda. Ináč mám aj veľmi dobré skúsenosti
s pitím džúsu z aloe s brusnicami a čajom z kvetu aloe s liečivými bylinami.