Umrel mi dedo.s nalezom bez liecby!!!!!!!!!! Ja sama kebyze nemam volu,tak som tiez mrtva kvoli jednej chorobe a to nie je az tak davno. Na jeho syna,mojho uja smrt deda vplyva asi tak,ze nevieme koho zmlati dalej!!!lebo uz zacal...Doteraz to tak nikdy nebolo,nemlatil ludi. Aj ked s nim nezijem,uz sa necitim bezpecne........vsetko kvoli tym sprostym sviniam!!!!!!!!!
Lekari,preco ste take svine?????????????
Ak su lekari taki pretazeni ako pise Ypsilon, tak by nemali trvat na zavedeni poplatkov za prednostne osetrenie, ved pocet pacientov sa im tym nezmeni. Zdravotnictvo je taka retaz. Farmakologicke firmy, distributori, poistovne, lekar a nakoniec pacient. Niektore poistovne limituju bodovo lekara za efektivne vyliecenie pacienta, aby mali co najmensie naklady a co najskor pacienta vyliecili. No a zrejme vynaliezavost nepozna hranic. Treba sa zamysliet nad sebou, snazit si sam zlepsit zdravie, poznat sam seba, kedy je uz navsteva lekara nevyhnutna.
K pisatelke len tolko- je to velky naraz emocionalneho stresu, zlosti ako sa s tym vyrovnat, co dalej. Ver tomu ze to vsetko musi samo preboliet a vyriesit to spolu v rodine.
Tiez mam s tymto skusenosti. Tiez som mala problemy a stale mi odkladali operaciu a rucala som sa z toho kazdy den ak 3x. Bolo to peklo. Kym som sa tam dostala,peklo. Tam dalsie peklo. Uplatky.......
A co sa tyka inych problemov,sama sebe som lekarom,lebo presne zatial nemam tisice eur na alternativnych doktorov a bezni doktori nic. Zijem v krajine,kde ledva pohotovost funguje a s bolestami poslu cloveka odvsadial prec.
Pomoze jedine iny pristup k ochoreniu. Nebrat zivot na zemi ako to jedine a zamysliet sa nad svojim dusevnym trapenim. Zvacsa prave to zhorsuje priebeh ochorenia.
Viem,ako velmi chori trpia ale dolezite je prevziat zodpovednost sam za seba.
Je mi luto zakladatelkinho dedka ale mozno sa aj sam rozhodol odist. Ak clovek sam od seba nechce,druhi s tym nic neurobia. Kazdy ma pravo na slobodne rozhodnutie. A dalsia vec je,ze starsie generacie slepo doveruju lekarom. Pre toto som rada,ze existuje teraz internet a clovek si tak moze trochu aj sam pomoct. Nasi stari rodicia taku moznost nemali. Na druhej strane,nezili zase v tak toxickej dobe ako my teraz. Vsetko ma svoju pricinu i nasledok.
Zakladatelka,drz sa. Mas pravo byt nastvana,len sa tym nenechaj uplne pohltit. Dedkovi pomozed,ked nanho budes s laskou spominat.
Co sa tyka uja,pre jeho dobro bude lepsie ho niekam umiestnit. Zelam uz iba vsetko dobre.
treba teda riesit inych lekarov
Ja mam dobru znamu ,ktorej diagnostikovali rakovinu prsnika tretie stadium a nador ma 2 cm.Zistili jej to v novembri ,objednana bola na operaciu az teraz v januari ,moja znama si vsetko povybavovala ,ze uz nastupuje ,ale v nemocnici ju preobjednali az na 24 februar ,vraj maju sanitarne dni .To preboha co je???? Ved sa z toho uz zruti ,naco cakaju ,ked uz bude neskoru a co pacient ten pre lekarov nic neznamena ? Inak pozdravujem nitriansku nemocnicu...
najhorsie je ze lekari neberu svoju pracu poslednu dobu jak poslanie
Dobrý den , tak aj mám velmi zlú skusenosť s doktormi , mám dceru teraz má 13 , v piatich rokoch bola očkovaná , neskôr jej zistili cukrovku , začalo to že vnoci chodievala na wc a často si pýtala vodu , neskor sme išli sňou k doktorovy detskemu , on povedal že to je normálne nič zvlášne , tak sme to moc neriešili , no o štyri dni sme museli bežať na pohotvosť začala vracať a ondlievať , na pohotovosti ju dali na infuziu, neskor ku mne prišli a povedali že má cukrovku typ 1,
bola tam týžden a potom ju pustili , no až do teraz si myslíme že to má z očkovania
Takže u mňa doktory skončili !
Pekný deň
Co sa tyka mna,pre mna odbornici su daleko,nemam na to peniaze a ine podmienky. Ved keby som mala tak uz davno tak urobim,nie?to je logicke. Aj tak si myslim,ze lekari su svine,ako,ked aj urobia chybu,ale zazila som ich pristup,aroganciu takze smola,u mna skoncili. Ked maju stresy z roboty z pretazenia,pacient nie he rohoz,ze sa onho utrie!!!!to nech si riesia mimo.preto im chyby uz netolerujem!!!studuju tazke skoly tak nech sa podla toho chovaju. Momentalne ma ziadny argument nepresvedci o opaku.aj ini clenovia rodiny maju zle skusenosti. Takze kto chce na nich nadavat,sem,kto ich chce obranovat,tak do inej temy. A budeme vsetci spokojni.dakujem.
I am glad (that) you do not KKK, very, very glad. Believe ME, I can see everything. I know what to do, do not have doubt about it. Or do you???
Ja ti poviem k tomu len toľko, aby ste sa snažili s ním o tom príliš nehovoriť a aby ste sa ho snažili viac upokojiť.
A ty ak máš takisto zdr. problém, tak si nechaj spraviť testy u troch nezávislých odborníkov. A podľa toho sa zariaď.
Nechcel som pokračovať ďalej, ale budem pokračovať ďalej. Lekári majú toho vyše hlavy (nechcel som to povedať, pravdu povediac), sú preťažení a podobne. Toto už nie je o úplatkoch a o pod. veciach, ver mi. Hovoril som s nimi. Si myslíš, že oni potrebujú úplatok od pacientov? Človek s titulom Dr. žiaden úplatok nepotrebuje.
Oni sú tiež len ľudia. Budeš sa na mňa možno tiež hnevať, ale neporadil som Ti nič, čo by nebolo od srdca.
No ujo dost pije takze kombinacia s liekmi,no neviem...teda on pil aj predtym.ja som nabrusena na lekarov uz dlhsie,toto to akurat zvyraznuje.mala som dlhsie jednu chorobu a doteraz nie som uplne ok a slubovali,ze ma z toho dostanu...takze teraz dalsia vec s lekarmi to akurat zhorsila. Nebavi ma to uz....co pride nabuduce?posledne roky same tragedie,umrtia,choroby okolo mna,vo mne...preco ma clovek ist dalej?