Ahojte, prosim podelte sa dobrou radou ohladom biokremov na plet a vyrovanie vrasok.
Krem na plet
Lenka aleo inaksie povedane bambucke maslo. Lenka povedala si A, ale nepovedal si b. Kazda plet je ina a potrebuje inu starostlivost, niektora dokonca potrebuje aj vodu. Bambucke maslo moze byt dobre, ale vobec nie pre vsetky typy plete, alebo ucinok ziadny...
Ak naozaj dobrý prírodný krém, tak jedine čistý olej, alebo tuk, resp. ich kombinácia.
Všetko označované ako prírodná kozmetika je len zavádzanie a klamanie farmaceutických výrobcov a mega firiem...
Je jednoducho nemožné vyrobiť prírodný krém, ktorý by sa do pár týždňov nepokazil. Kuknite vždy na obal a ak je v zložení voda, musí tam byť nejaká konzervačná látka, ktorá zamedzí vode pokaziť sa.
Kto vie aspoň trochu málo o chémií, vie o čom hovorím.
Ak prírodný krém tak čistý olej, alebo tuk, lebo tie sa prirodzene nekazia a netreba do nich pchať chémiu :)
U mňa momentálne TOP je SHEABUTTER Bambucké maslo - odporúčam ;)
Ahoj vynikajúci krém na vrásky maju v Trnave. Je to Korejska kozmetika na cisto rastlinnej baze, ja mam od nich krem na akne a uplna supovica. Robia aj kyslikovu dotykovu infuziu, ktorá sama o sebe regeneruje pleť, ale je aj možnosť dať si kyslík spolu so sérom. Ja môžem povedať, že akné sa mi začalo upravovať o prvejaplikácii a krém používam cca týždeň, ale neskutočne sa mi zlepšila pleť. Volajú sa 4P medical.
Antagonia, pozri si značku BioAroma. Ja som odtiaľ objednala mamine "24h krém proti vráskam anti-aging s včelím voskom, neroli a myrthou" a je s ním spokojná. Ja mám odtiaľ tiež krém proti akné a neviem si ho vynachváliť. Pleť je po ňom krásne hebká. Krémy neobsahujú vodu, a teda si nevyžadujú ani žiadne konzervanty. Na stránke majú veľa pozitívnych recenzií :)
Angel Demon, ty si natri hubu bio kremon, aby si od thoho fajcenia ciganskych curakov nedostala sifylis
Ahoj, odporúčam ti toto : -odkaz odstránený- .. skvely kremik :3 :3 .. a ak by si chcela kupit tak tu taka mensia zlavicka :) -odkaz odstránený-
Naozaj bio su ciste esencialne oleje. V kazdom kreme su konzervanty.
Ja mam este rada prirodne maste na baze vcelieho vosku, lanolinu alebo bravcovej masti.
Co sa tyka kozmetiky kremov tazko povedat nevieme aky typ plati mas a kazdemu sadne nieco ine.Ja pouzivam Juvenu Mastercream je to kvalitna svajciarska kozmetika, ale co vyhovuje mne nemusi druhemu takze tu tazko radit.Ja napriklad neznesiem mastne kremy a z Juveny proti vraskam mi vyhovuje len tento Mastercream.
Ahojte,ak mozem poradit tak rada Natinuel,mne zmenila sebavedomie teda plet na nepoznanie,pozrite si kozmetika inge