Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ako si nájsť prácu po pokuse o samovraždu

Príspevok v téme: ako si nájsť prácu po pokuse o samovraždu
srnka77

Ahojte,
ani neviem kde začnem. Minulý rok som vyskočila z okna a ten pád som prežila. Mám trvalé následky,chodím o barliach, ale chôdza mi spôsobuje dosť velké bolesti, lebo som mala operovanú aj pätu. Už nie som schopná behať, skákať, čupnúť si.. Keď mám ísť niekde na dlhšiu vzdialenosť, tak idem na vozíku. Naposledy som pracovala ako chyžná, no do tejto práce sa kvoli zdravotnému stavu už žiaľ nemôžem vrátiť. Nevydržím dlho stáť. Rok som bola na PNke, o chvíľu mi bude končiť.V minulosti som vystriedala prácu ako chyžná, predavačka, pomocná v kuchyni, ale často ma z práce vyhodili. O samovraždu som sa pokúsila už viackrát, chodím aj k psychiatrovi. Mám 32 rokov, som slobodná, bývam u rodičov. Nedokázala som nikdy nič, cítim sa ako zbytočný človek, ktorý vo všetkom zlyhal. Chcela by som si nájsť prácu aspoň na 4 hodiny,len neviem či ju budem zvládať. Upratovačku už nebudem zvládať, brala by som nejakú prácu, pri ktorej by som mohla sedieť.Prosím Vás viete mi niekto poradiť. Budem rada každej rade a tých ktorí ma budú odsudzovať, tiež chápem

srnka77

Vyskočila som z 5.poschodia. A poberám čiastočný invalidný dôchodok.Rada by som sa zamestnala, aby som išla trochu medzi ľudí. Stále som len zavretá sama doma...

zewa

Skus pohladat, ci niekde nehladaju testerov. Je to praca za PC a hladas chyby. Oci mas v poriadku a na toto nepotrebujes ziadne vzdelanie.
Ak si ZTP, skus aj popozerat chranene dielne.
Nemyslim si, ze to, ze si sa pokusila o samovrazdu ta urcuje kym si. Vobec to nikomu nemusis vesat na nos. Kazdy zije ako vie a vladze.

neznamy1986

Skus najsť niečo na webe www.jaspravim.sk je to o ponukani rôznych služieb (služby typu prepišem stranku, naprogramujem web a boh zna čo ešte) alebo reagovani na hladanie služieb....

Je to seriozne - lebo časť odmeny si furt stranka odrata (čiže ponukneš 5 eurovu služubu dostaneš vyplatene 4,50 trebars) a tak

medikamentus

Ahoj.
Napadlo mi, ze mozno aj nejaka praca na recepcii, alebo vratnici by mohla byt vhodna.
Dufam, ze chodis aj na psychoterapiu a predovsetkym ti zelam, aby si nasla pracu a priatelov.

Alessandra99

Preco ťa často z práce vyhodili?

Zišla by sa ti práca za PC,
Jediné čo ma napadlo, mrkni stránku "jaspravim" , tam môžeš niekomu pomôcť napr. s prepisovaním textu z preskenovanych kníh do elektronickej podoby. (Sú tam aj iné ponuky) Ako nie je to žiaden extra zárobok ja viem.
A ešte keď sú predavačky v nejakých drahych butikoch alebo takých obchodoch, kde sú 2 zákaznícky za den, tak sa tam predavačky okrem občasného vybalenia tovaru, nijak nepretrhnu.
Jediné tooto má napadlo.

Ak sa môžem opytat : to Z ktorého poschodia si vyskočila, ? Lebo neverím, žeby si prežila pád Z nejakeho 9. poschodia. Pýtam sa normálne, NIJAKO NEPODRYPUJEM.

anjelikzneba

srnka čo ťa tak strašne trápi že si sa chcela zabiť? Všetko v živote sa dá vyriešiť len sa netreba hned zlaknúť

ista

Skus sa dostat do kniznice a zamerat sa na odbornejsiu literaturu, ktora sa zaobera rozvojom osobnosti. Je vela roznych knih, ktore by ta nasmerovali k hladaniu samej seba. Pokial nevyuzivas rady nejakeho psychologa a s nim by bolo vhodne zacat, tak psychiater ta naladoval tabletkami, ktore vobec nevyriesili pricinu tvojho JA. Tam by som teda zacala - samostudiom o sebe. Dobre zvolene tituly ti moze poradit knihovnicka. Ziadne braky zalozene na vesteni, ci inych caroch, ktore su moderne, ale zavadzajuce. Bude to sice dlhsie trvat a nebudes mat ziaden prijem financny, ale skromnost ta dovedie k dalsiemu poznaniu....viem, ake je tazke byt bez penazi...ale ty mas iny problem, ktory ti treba zacat riesit z inej stranky....zacni si trochu viac verit,zacni sa mat aspon trosku rada....uvidis, ze odmena pride aj v podobe prace.

XXI

Si na invalidnom dôchodku? Ak nano tak na koľko percent si ohodnotená. Existujú aj chránené dotované pracoviská, ak by tvoj postich bol nad 80% máš nárok aj napracovného asistenta.
Skús si vygoogliť či v tvojom bydlisku nie je nejaká chránená dielna. Držím palce na všetkých štyroch končatinách.