Ahojte, pozna niekto naozaj dobru vesticu v Bratislave?? Ide o vztahove problemy, takze by bolo super keby sa venovala tomuto.. Ale hlavne nech to nieje nejaka podvodnicka co len peniaze z ludi taha.. Dakujem :)
Seriozna vestica
precitaj si na blesku cz ako patraju po tej 12 rocnej dievcinke, ako sa im ozyvaju same vestice, kazda s inym zarucenym blabolom :D peniaze vyhodis tak ci tak :D Keby to fungovalo, tak by im nejaka pomohla, nemyslis? :)
Ja chodím tiež k jednej veštici, ale hneď na začiatku som jej povedal, aby mi pravdu v žiadnom prípade nepovedala. Nemám v úmysle ešte prísť aj o nervy. Tak mi hovorí len samé pozitívne veci, idem od nej celý vysmiaty. Raz mi vyveštila, že vyhrám veľkú sumu peňazí a hneď na ďalší deň som dostal správu, že som vyhral sto litrov. Tak som im zavolal, že nech ich dajú niekomu inému. Isto niekomu veľmi pomôžu. Síce neviem komu a kam, ale nejako už len "pomôžu":-)
Deni 0911 557 425
Ta ku ktorej chodim ja sice z Bratislavy nieje ale je to ta najlepsia pani pod slnkom... je z Popradu... chodim k nej vzdy a vzdy mi presne povedala co sa stane...