Problém so suchou pletou

Anetsa

Vyskusaj zensenovy krem od sibircanky, ktory velmi dobre posobi na pokozku a plet, zvlacnuje ju a ozivuje. na starsiu plet je lepsi pantovy krem

PatrissK

A je veľmi super, že si tam vieš objednať aj vzorky krémov atď. objednáš vyskúšaš. Myslím, že je to veľmi dobré,že obchod ponuka aj takuto moznost vzoriek kremov. V drogerke to nenajdes :)

lenka_samorin

Ja som dostala na Vianoce kozmetiku Nuance a hneď po pár použitiach sa mi vyriešil problém červenými, šúpajúcimi sa miestami okolo nosa. Predtým som na to skúšala Niveu, včeliu mastičku, ichtiolovú mastičku a nič nepomohlo.

Wivien15

Uz som nieco pocula, ze prirodna kozmetika je dobra na citlivu plet, no zatial som to neskusala. A kde sa to dá kupit? Bezne v drogerke?

PatrissK

Ja som veľmi spokojná s mojou kozmetikou, ktoru pouzivam. Odporucam pre kazdu problematicku plet. Ja som s tym nebola tiez inac, mala som akne a suchu pokozku. Ked som si dala nejaky krem alebo hocico som sa vyhadzala. Pouzivam pevonia botanica kozmetiku. Aj odlicovac, aj hydratacny krem a som maximalne spokojna s vysledkami. Hlavne to nie je ziadna chemia. :)

veronikaaaaaaa

Ja som mala dlhé roky problém so suchou pleťou.. Pomohol mi až riboflavín. Je to vitamín B. Kúpiš ho v lekárni, nie je ani drahý. Treba si dať každý deň jednu tabletku. Mne pomohol asi po druhej využívanej krabičke :)

Mirka6677

Ja pouzivam obycajne hydratacne kremy, uz dost dlho ale sem tam mi s toho vyjdu nejake zacervenane miesta na tvary, takze to asi nebude najspravnejsia cesta. Uz som skusala rozne znacky