Ahojte.
Môj problém je následovný. Mám 25r, pol roka je tomu ako som skončila vysokú školu. Počas štúdia som nedávala chlapom nejakú šancu, pretože som sa chcela sústrediť na štúdium. Pravdou je, že odkedy som školu skončila snažila som sa nadviazat bližší vzťah so 4 chlapmi a pritom všetci ma odmietli. Dôvod - bud chcu sex, alebo som zistila, že sú zadaní (1 prípad). Chcem sa teda spýtať, kde si môže 25r žena najst normalneho chlapa nad 25r, ktory je bez zavazkov a nechce iba sex? Da sa taky chlap vobec v takomto veku este najst? Dakujem, Lenka
Kde sa zoznamujú ľudia nad 25r??????
Lenka treba hľadať a hľadať nevzdávať sa. spoznávať nových ľudí.. ..pracovať na sebe .. tým že si založila túto tému svoj problém nevyriešiš treba ísť von medzi ľudí žiť... tam spoznáš svoju polovičku..
Ahojte, dakujem za odpovede.
Alessandra - je to tak, ako píšeš, že ja som odmietla ich. Ale podstata ostala zachovaná, že aj tak z toho žiaden vzťah nebol, kedže o takých chlapov záujem nemám.
susi30 - a kamže ti mám napísať? :) nedala si kontakt.
Pekný deň, Lenka
Tak ale Lenka vzťah chce, čiže ju to trápi.
LENKA Tí muži, ktorí chceli len sex - odmietli teba??? Správne by malo byť že TY si ich odmietla, nie?
Ono v dnešnej dobe veľa ľudí sa nechce viazať a ide im len o posteľné záležitosti, čiže to, že si natrafila na 3 takých, nie je nič zvláštného.
A zas polroka "lovenia" :) nie je až taká dlhá doba, si myslím, čiže nezúfaj, ono niekedy je dobré nechať veci tak akoby plynúť samé od seba..
Ono keď to budeš siliť, časom sa z teba stane zúfalejšia a zúfalejšia osoba, a to každý muž vycíti a nebude sa mu to páčiť.
Osobne si myslím, že si rozumné a slušné dievča, a neverím, žeby sa pre teba žiadny vhodný partner nenašiel. On sa objaví :)
boze baby neblaznite :) ja mam tolko rokov co ty 25tku som oslavila teraz v januari Lenka a som tiez single ale vobec ma to netrapi... sustredim sa na robotu setrim si peniaze do buducnosti ale to ze nemam teraz vztah mi vobec žily netrha.. vies prezila som aj horsie veci zdravotne problemy tak viem co je v zivote naozaj dolezite... a single chlapov je habadej neboj nieje to vsetko take idealne s tymi vztahmi ako sa mozno naoko zda... si myslis ze vsetci v okoli su stastne zadany a maju pekne rodiny ale skutocnost byva velmi klamliva...
chyba nieje vo veku si mlada baba ale bude niekde inde...nevieme nepozname ta ale ked ti to so 4mi nevyslo nieco nieje zrejme v poho... skus porozmyslat co by si na sebe mohla zmenit k lepsiemu...
ahoj lenka, ja mám ten istý problém....je to ťažké, pretože ak človek ide do spoločnosti, väčšinou ľudia v jeho veku sú v spoločnosti so svojimi partnermi, alebo si chcú len užiť... si priamo z nitry, ja bývam nedaleko nitry, ak myslíš mohli by sme si vymenit kontakt, chýba mi aj kamarátka, kedže každý v mojom okolí je zadaný....
Ahoj, som tiež študovaný Informatik. Pamätam, v celom ročníku informatikov (cca 140 ľudí) bolo približne 15 báb. Takže na jednu babu pripadalo 9 chlapov (takže mali na výber). Rovno si mohla mať už nejakeho počas štúdia.
Ale dáme bokom moju úvahu. Pokiaľ pracuješ (niekde v IT firme) tak máš možnosť sa zoznámiť s viacerými normalnými mužmi. Otázne je, čo predpokladaš za normalitu, kedže veľa žien predpokladá ajťakov nenormalnými :)
Určite más kamarátov zo školy. Skúste si zajednať chatu a dát podmienku že každý tvoj kamoš/ka si privedie ďalšieho človeka mimo IT a atď. Možnosti je kopa :)
a to ako chces mat vztah bez sexu?