Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nechápem, nerozumiem

Príspevok v téme: Nechápem, nerozumiem
Prezyvka69

Ja tych chlapov nechapem, teda toho "este" mojho... 2. mesiacom mame pauzu....a uz nahana ine baby? Preco to chlapi robia? Sice mame pauzu ale to je hned dovod sa zacat kurvit? So mnou to neukonci... Sprava sa velmi zufalo, aj tak ho ziadna nechce, preco to tak je? Myslim vseobecne...ci pauza ci rozchod...preco chlapi nahanaju ine zeny? Napriklad take ktore su upny opak tej "jeho" pripadne tej jeho ex.... To ide o vyburenie sa? Zdvihnutie ega?
Prosim vas vysvetlite mi to niekto, moja hlava to nepobera.... Diky :)

Pauza blba

Keby si nebola taka blba, vedela by si, ze pauzi sa vo vztahu nedavaju, je to cisty blud z americkych filmov a novodoby akoze trend. Bud s niekym si alebo nie. Prakticky si mu to sama dovolila. Tak sa necuduj.

Prezyvka69

Na pauze sme sa dohodli....ja sa to snazim prejst nejako rozumovo, hlavme sa nekurvim a nevyhladavam chlapov-skor si uzivam kludu... Ale nechapeme jeho konanie nikto...preco je vobec zufaly? A robi to? Ved sa (zatial) nic neskoncilo, alebo to robi len preto aby nebol sam? Alebo koli sexu? Alebo takto preziva pauzu?....nechapem, nerozumiem... Je pravda ze som pauzu navrhla ja....ale on nechcel kontakt.......

stenven

No kobiety niesu nijak lepšie jak muži, chodia sa kurviť, rozchadzaju sa, zlato kopu od bohatych mužov a VŠETKY bez rozdielu...čiže kobiety nemajú čo na nás ukazovať a strašidla robiť z nas..

ANGEL-DEMON

čo je to pauza???! bud spolu chodite alebo ste sa rozisli... a tá "kvázi pauza" pre tvojho znamená rozchod... a tak sa správa ako slobodny, nezadaný... bud ste spolu alebo nie nič medzi tým...!
a ked sa kurví je jasne za čo mu stojíš... a ze az takou láskou k tebe nehorí...takze tak...

Iiiii

Ide mu proste len o to, aby niekam behal. Pravdepodobne sa dal na tzv. orientačný beh, akurát, že teraz sa to u neho zmenilo na tzv. dezorientačný beh.
Pri najbližšej príležitosti sa trochu posnaž viac okoreniť Váš vzťah, najlepšie je čili. Bude mať nezabudnuteľný zážitok, keď tú jeho andulku okoreníš.

neviem111111

suhlasim s prispevkom podo mnou, absolutne nechapem, preco si niekto dava pauzu. pauza podla mna nic neznamena. pauza = rozchod, akurat si clovek chce nechat zadne dvierka. to je cele.

hehe1

moja hlava zas nepobere, ako si niekto moze dat "pauzu" , to robia len deti soplave....
podla tonu, v akom pises, ta pauza bola z tvojej strany, oprav ma, ak to nieje pravda....
chlapec ti len robi napriek a ty nechapes.... to bude tym, ze si este decko....
ze preco chlapi nahanaju baby, a co maju nahanat sud po ulici? :D ty vole