mám 15 a páčim sa jednej babe čo má 12. A neviem čo mám robiť.

sportovkyna

ked sa to opyta /odkial vies, ze sa ta opyta?/ tak povedz ano, nesklam ju :) predpokladam, ze je aj tak pekna, aj ked ma len 12.

Alessandra999

No povedz jej uprimnu pravdu, co asi ineho...
Že s nou chodiť nechceš... I ked vo vasom veku a hlavne jej veku sa o nejakom chodeni velmi hovoriť nedá...

ella811

Ahoj, ja mám 13 a pácim sa jednému viac a jeho kamošovi asi tiež(no povedali mi to) oni majú asi 15,16?No deviataci,skôr 15.;) Jeden je pekný a tiež nwm čo z toho bude ale zas ja vyzerám na 15 asi a viac. Páči sa ti tá 12 ročná? Ja ako nechcem aby to vyznelo namyslene ale vyzerám aj sa chovam vyspelo. On je fajn, aj keď trochu namyslený, ale pri mne sa tak nespráva...No neviem čo z toho bude ale to je jedno. Aj tak ty si starší, od vzťahu viac ocakavas, ona ani nie. Keď budeš mať 17 a ona 14 tak sa s ňou budeš chcieť vyspať a čo? Neviem či to bude ideálne. Možno áno. Nie je to veľký vekový rozdiel vlastne ideálny, ale až keď budete obidvaja starší. Keď tak. Urob ako to cítiš, ak by si mal zaujem tak sa s ňou môžeš začať baviť spoznaj ju, ale nie že s ňou začneš ,,chodiť,, a ona proste to berie že má frajera v 12 a je cool.:P Ale ty už by si mohol chcieť niečo poriadne...
Držím prsty a štastny novy rok.