Fitko Fit-up

katikaluz14

Vandula-Nie je začo,pokiaľ viem tak rada poradím:-)A čo sa týka tých termínov,tak 28.11. bude v Trnave deň otvorených dverí a 29.11. bude v Petržalke.Na ich FB stránke máš aj presný rozpis skupinových cvičení počas týchto dní,kukni si;-)

vandula

-katikaluz14- tak to pôjdem do tej petržalky :) ďakujem ti za odpoveď. a nevieš náhodou kedy presne to bude?

katikaluz14

Vandula-To vieš dobre,fitness centrá Fit up sú viaceré.Je aj v Ružinove, v Petržalke,v Starom Meste.No deň otvorených dverí bude v Petržalke a v Trnave lebo aj tam majú pobočku.Môžeš sa rozhodnúť kam pôjdeš:-)

vandula

-daviena- ak by sa to dalo tak by som sa tam rada išla aj pozrieť pred tým ako sa rozhodnem a najšťastnejšia by som bola keby to bolo zadarmo. a v ktorom fitku majú ten deň otvorených dverí? lebo ja viem, že oni ich majú v Bratislave viac, nie?

daviena

@jozefina chodievam ako mi to vyhovuje..vacsinou pondelok, utorok a potom stvrtok, sobota ale hovorim ako kedy..zadarmo sa mi zda ze maju prvu hodinu a dokonca som dnes na fb videla, ze organizuju aj den otvorenych dveri ale to az nejako buduci tyzden..ak pockas, tak chod tam vtedy kuknut..
@vandula za mna ti mozem napisat, ze mne sa tam paci velmi..no najlepsie by bolo, kedy si tam isla osobne a presvedcila sa o tom sama..

vandula

babule konečne som sa už aj ja rozhodla, že začnem poriadne makať a začnem chodiť do fitka. doteraz som cvičievala iba doma ale už mi to nestačí. neviem sa ale rozhodnúť, do ktorého fitka mám chodiť. kamoška mi poradila Fit In ale zase kolegyňa z práce vravela, že ona chodí do Fit Up a je spokojná. ako sa tam páči vám?

jozefinana

Daviena!A ktore dni chodievas?Fakt by som mohla ist s tebou?Nemaju tam nahodou aj take nieco,ze prvy krat vstup zadarmo?

daviena

@jozefina tak potom chapem aj ked toto je taka vec, ze by bolo lepsie, keby si tam isla osobne pozriet s nejakou kamaratkou a vedela by si ako to tam chodi..alebo mozes ist aj so mnou ak chces..ja k nim chodim cvicit uz dlhsie obdobie..mne to u nich vyhovuje..dobre sa mi tam cvici:-)

jozefinana

Daviena!V tomto mas pravdu ale ja som bola vzdy taka,ze som si zistovala veci dopredu.A teraz je to tiez tak.Preto som sa rozhodla sem napisat,vies?
Katikaluz14!Dakujem ti za odpoved.No mne by najviac vyhovovalo navstevovat ich fitko v Ruzinove.To by som mala najblizsie.A ty si aku pernamentku platis?