Čo to žijeme za dobu?

Príspevok v téme: Čo to žijeme za dobu?
Rozum

V akej dobe to dnes žijeme? Ľudia si už celkom nič a nikoho nevážia? Otvorím noviny, internet a iné nevidím, jeden rozvod za druhým. Aj dnes, že Flasikova, Wisterova a za posledné obdobie kopa ďalších. A to vieme len o tých známych, čo bulvár napíše, ale určite je tohto dost aj medzi bežnými ľuďmi. Kam tento svet speje?

StrednaCesta

Takze ide tu len o to aby sme si uvedomovali moralne hodnoty, aby sme sa mali radi, aby sme aj na ten smiesny bulvar zabudli. Ludia sa len stazuju, pricom clovek co sa stazuje, ma zacat od seba. Nehovorim aby sme boli novi Luther Kingovia ani Greenpeasaci, len staci vypnut telku, obmädzit socialne siete a venovat sa svojim polovickam.

StrednaCesta

Bulvar, nechajme bulvarom. Treba si len uvedomit jednu vec a tou je ze bulvar a celkovo media patria Iluminatom. 99% medii patri ''malej skupine istych rodov'', vdaka ktorym je na svete chamtivost, nenavist, vojny... a hlavne klamstva, denno-denne vtlacane pomocov tlace a televizie do tych nasich nevyvynutych hlav. Mimochodom raz v telke davali ze v Londyne vladnu nepokoje. Stryko bol presne vtedy v Londyne u kamosa a kamos ho vysmial, ze nic take sa tam nedialo. Pravda je asi len vo Vatikanskych archivoch, nikde inde...

lLily

vacsina veci z bulvaru je zalozena len na posobivych nadpisoch a skreslenych informaciach, takze defacto o tych ludoch nic nevies. Ak ta zaujimaju aj beznejsi a zaujimavejsi ludia, nez taki, ktorych vykonstruoval bulvar, precitaj si nejaky zivotopis o neznamom cloveku ci pozri film napkruteny podla skutocnej udalosti - je ich mnozstvo.

Ernesto

mozno tu poviem nieco neuveritelne a velmi necakane, ale bulvarne noviny nebudu nikdy pisat o ludoch, ktori su spolu uz 20 rokov stastni. skus prestat citat sracky, mohlo by ti to pomoct vo vnimani sveta.

tarapaca

bulvar nas krmi takymito blbostami a potom z nich robime taketo blbe uzavery. oni su vypocitavi ludia a ziju inak, necudo ze im to krachuje.

StrednaCesta

Kriste pane jasne ze existuje plno ludi, ktori vedia co znamenaju moralne hodnoty a vazia si jeden druheho aj poznam takych. Jooj nemam rad ked sa riesi to jaka je doba. No je hnusna doba, ale vsak ludia ked sa chcu mat radi tak sa budu mat radi. Ked sa chcu podvadzat, budu sa podvadzat. Ked si chcu klamat, budu sa klamat...
A suhlasim s Gramontom, ze laska nie je ziaden nadprirodzeny jav jaky je vykreslovany v americkych dojakoch a rozpravockach...Laska je krasna, ale je to fakt cira hormonalna zalezitost + ak ma clovek city tak je to len a len super a krasne. Hovori sa - ''Tak jak si zariadis, tak sa budes mat.''

Iiiii

Ono je to asi tak, že akcia vyvoláva reakciu a bez vetra sa ani lístok nepohne. Každý na to všetko zareagujeme, potom zareaguje aj tá druhá strana, potom už reagujú všetci. Potom sa každý čuduje tomu, že prečo niekto reaguje tak, ako reaguje.
Malo by platiť asi len, že ži a nechaj žiť.
Nič idem si dať trochu gulášu, skočím ešte do garáže, lebo ja mám rád guláš s klinčekmi. Aspoň namiesto ho.na potom vyprodukujem železnú rudu:-)