Hladam ludi do psychologickeho filmu

Ludiadofilmu

Ja si nemozem dovolit odist najblizsie roky na zapad,lebo v Presove som na vyske(odbor nesuvisi s tymto mojim experimentom).Inak sa zapadu nebranim :) Viem si predstavit,ze by sa to natacalo na intrakovej izbe,kedze som tam,ale prespanie ostatnych by tym padom islo bokom.

Ludiadofilmu

Nie,napad vznikol po napisani jednej mojej poviedky.Chodim zopar rokov do literarneho klubu,povacsine su tam kriticki ludia,ale tato poviedka sa im pacila.Ja som si potom zacala predstavovat,co s nou dalej a vznikol tak napad,ze by som nieco skusila natocit,je to cisto pre ludi,ktori to budu brat ako zalubu.Nasla som napriklad cez net uz jedneho cloveka,ktory by sa na to dal,no treba mi hlavne niekoho,kto to natoci.mne staci jedna izba.co s tym dalej,neviem.je to experiment.v dnesnej dobe youtube by sa to dalo prezentovat aj tam a potom sa uvidi.

Cliattsi

A kde chceš film prezentovať, budeš dávať aj nejaké odmeny učastníkom a ďalšia otázka je, či je možné ten film natočiť ak pobedzme za 1 deň, príp. Pia+So+Ne, s tým, že v tomto prípade by u teba niekto prespal? Dobrých hercov nájdeš aj na západe...

Ludiadofilmu

Keby to bolo v Presove tak najskor vo februari a cez vikendy.nemusi byt kazdy vikend,zalezi od dohody a ako to pojde.

Ludiadofilmu

Mam scenar napisany.jednu z uloh mozem aj hrat,zvysne hladam a este aj niekoho kto by to natocil.nemusi sa to tocit hned teraz.zalezi od toho,kedy najdem ludi.

Cliattsi

A ry si iba ako režisér a scenárista a strihač ? Ty by si nemohol hrať ? Kedy chceš točiť a koľko dní to chceš točiť? Aj v tomto medzisviatkovom čase? Kde bude film zverejnený? Len sa pýtam. Díky

Ludiadofilmu

Hlavnou temou je tolerancia veci,ktore nemozeme zmenit.film je to kratky.ide cisto o zalubu,pripadne sposob ako sa vyrovnat s emociami.hlavna postava ma v byte hlucne hodiny,ktore nejde odlepit z miesta a ona nemoze opustit byt.