Ako si mám nájsť priateľku ?

Príspevok v téme: Ako si mám nájsť priateľku ?
bezpriatelky

Rozhodol som sa, že so svojim úbohým životom konečne začnem niečo robiť. Ale neviem ešte ako, a som z toho dosť neistý a frustrovaný.

Mám 21 rokov a nikdy v živote som nemal vzťah, no a pochopiteľne ani "to" čo k tomu patrí. V tomto nemám absolútne žiadnu skúsenosť.

Doteraz mi to nikdy nevadilo, nikdy som nemal potrebu hľadať vzťahy. Nikdy v živote ma žiadna nechcela a to mi dosť zráža sebavedomie. Ale viac ma trápi, to, že vôbec nemám príležitosti na zoznámenie. Nemôžem si dovoliť žiadne krúžky, ani kluby, ani reštaurácie, ani kino ani nič také kde sa veľa platí - a to sú vlastne všetky možnosti.

Moje záľuby sú PC hry a rád sa chodím bicyklovať alebo behať alebo prechádzať sa niekde do prírody, lenže tam nikoho nestretávam (jedine tak zvieratá :D)

Nemám ani vôbec žiadnych kamarátov alebo známych, ktorí by ma mohli zoznámiť. Čo mám robiť ? Fakt ma to trápi, v 21 byť panic bez frajerky je pre mňa dosť frustrujúce a dosť to moje sebavedomie zráža k zemi. Nie som nejak extra pekný, ale škaredý tiež nie.

Ako ste sa zoznámili so svojim partnerom vy ?? Kedy ste mali prvý sex ? Baby, vadilo by vám to že som neskúsený v posteli ? Lebo čo poznám, tak ženy v mojej vekovej kategórii majú za sebou minimálne 5 chlapov, a to ma dosť demotivuje.

A čakať na zázrak sa mi fakt už nechce. Keď už neprišlo nič doteraz tak nepríde ani potom. Dnes je tých možností na zoznámenie málo, každý sa len niekam ponáhľa a zastaviť niekoho na ulici alebo len tak osloviť vo vlaku je dosť riskantné - čo ak zistím že už má partnera - trapas jak hovado... A čakať až si ma všimne nejaká stará 40 ročná zúfalá krava s tromi deťmi bez akýchkoľvek nárokov... to tiež nie je

Ako sa mám dostať do bližšieho kontaktu, väčšinou čo sa s dievčatami bavím tak len také tie reči že "dnes je pekné počasie" a koniec. Neviem ako dať najavo že sa mi páči - povedať "Si super, poď sa dnes ku mne pozrieť na film" - to je také priehľadné až to bije do očí.

Dnes už tie baby poznajú všetky tieto "fígle" a nedajú sa na nič nachytať :/ Kedysi stačilo keď chlap prejavil žene city, ale dnes keď prejaví city tak je považovaný za slabocha.

Ako si mám teda nájsť partnerku keď všetky sú také nedostupné ?

Solution

Sejla, nemyslel som vsetky zeny, ale je tu tolko takych tem, ze sa mi zda, ze to je u zeny normalene vybrat si kretena :) Ja sa za kretena nepovazujem :)

0vecka

Sejla hahah toto ma rozosmialo :-D ... ono to bude asi tym ze aj ten najvetsi idiot si o sebe mysi ze je vynimocny v pozitivnom zmysle.... staci sa pozriet na mna :)

0vecka

Solution je pravda ze si vyberie ale ona si vybera len z nejakej mnoziny kandidatov... ak v tej mnozine ani niesi tak si zensku neanjdes nikdy

Solution

mna sa mama pytala kedy si konecne najdem priatelku (mam coby dup 32 ro(c)kov, tak som jej vravel, ze to nie je ako huby v lese hladat.
V tomto veku je to uz trochen tazsie.
A aj ked sa s nejakou zoznamim, tak vacsinou nemaju zaujem :)
V konecnom dosledku si myslim, ze akokolvek moze chlap zenu dobyjat aj tak si ona vyberie vyberie sama koho chce :)

0vecka

"Dnes už tie baby poznajú všetky tieto "fígle" a nedajú sa na nič nachytať "

... ty to pises ako keby zenske nechceli mat vztah a ty ich musis nejako oblbnut :) tak to ale neni take zenske chcu presne takisto ako ty niekoho nabalit

hildahil

Nájsť si priateľa alebo priateľku je podľa mňa proces, ktorý sa nedá len tak si naplánovať. Je to podľa mňa proces, ktorý musí prísť sám od seba a pomaly sa vyvíjať.