Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Má to zmysel?

Príspevok v téme: Má to zmysel?
Vraj bracek

Zdravím,chcel by som vedieť váš názor. Ide oto,že mám 14. Od malička som túžil po staršej sestre,ktorá by sa omňa strachovala,zhovárala by sa a pod. Mám staršieho brata,ale vzťahy su v pohode. Ide oto,že pred rokom,som cez internet spoznal dievča,o 3 roky staršie. Prv sme spolu hrali hru každý 3. deň. Potom po nejakých 2mesiacoch sme spolu hrali každý deň,lebo sa nám hralo dobre. Dala mi na seba FB a sem tam sme si písali. Zhruba 4 mesiace do zadu,sme mali konverzáciu o jej EX,pretože ju nechal dosť hnusným spôsobom. Keď ju nechal,od toho obdobia sme si písali každý deň aj 4 hodiny. Ráno poobede aj večer. Každý jeden deň,a cítil som kunej to,čo požadujeme u staršej sestry,a ona to čo u mladšieho brata. Tak teda sa začal náš súrodenecky vzťah.. Lenže zhruba pred 2mesiacmi,sa dala do kopy s jedným typkom,a namňa akosi neostal čas. Už to nieje 4h,ale už ani ráno mi nenapíše,poobede niekedy. Fakt sem tam a večer nič. Samozrejme že je na internete,pretože ukazuje že je tam,a viem že je tam.. Nechcem aby mi písala hodiny,ale len to blbé "dobré ráno krpec :)" ktoré zaberie asi 7sekúnd. Je mi jasné že má priateľa,ale už keď mi hovorí ako ma ma rada,čo prenu znamenám atď,mohla by to dať pocítiť.. Má význam to ďalej"trpieť"? Mám ju strašne rád,strašne mi nanej záleží akošto staršiu sestru som vždy chcel,ale keď proste není namňa čas,ja sa len trápim a potom sa aj hnevam,nechcem si nanu urobiť zlý názor ani nič podobné.. Ale keď ju vidím,že tam je,a napíše a pritom tvrdí že ju vôbec neobťažujem a rada si somnou píše,tak si myslím že tých 7 sekúnd by si mohla nájsť.. Čo vy nato? Aký máte názor? Ďakujem

Vraj bracek

Viem že život ide ďalej,a jej frajer je prenu prvoradý,ale sama mi tvrdí,že si namna čas nájde vždy a pritom sa ozve Možno raz za deň. A to s tým že ak ju nechá sa priplazi,aj to mi napadlo ;D Ale nechcem aby bola smutná,a aby sa priplazila lebo už má čas. Potom nech mi netvrdí iné.

Jozef38

Joj zlatinko, je mi smutno ze ti je smutno ale v zivote to takto chodi. Nasla si priatela a travi viac casu s nim ako s tebou je su radi spolu. Ma uz ine priority a mozno aj ine zaluby. To sa stava. Ludia zmenia prostredie, partiu a menia sa aj oni. Teraz je prvorady jej frajer.
Ja mam teraz nieco podobne, mal som taku dobru spoluziacku zo strednej, ona ma rodinu aj ja. Travili sme volny cas na kavach a opekackach s rodinami, pisavali sme si na fb, volali si, radili lenze odkedy zacala v jeseni podnikat uz nema na mna akosi cas. Je malo na fb, nevola mi uz vobec, nestretavame sa lebo stale niekde lieta. Proste ma uz ine zaujmy, inu oblast ktorej sa venuje, je v okruhu inych ludi.
Ale nestracaj nadej, ak sa ta tvoja "sestricka" rozide s frajerom doplazi sa sama naspat :D a mozno nie...
Ale zivot bezi dalej..