Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, či je nejaká pravdepodobnosť otehotnenia v 3. dni menštruácie? Takže mali sme pohlavný styk, ale včas som "ho" vytiahol. Podotýkam, že priateľka mala tampón, nebol som v nej moc hlboko a dosť skoro som ho vytiahol. Prosím o skorú odpoveď.
môže žena otehotnieť počas menštruácie?
Vážne z toho nemôže byť zle? Mám z toho riadne stresy, bojím sa. A akurát si priateľka kúpila TT test. Teraz neviem, čo mám robiť.
Šanca je veľmi malá
Ovecka, čiže šanca, že je tehotná je veľmi malá, ako si napísala. Nemusím sa báť??
FeroLiska odporucam ti naastudovat si ze ako sa robia deti ... fakt je to hanba ze clovek moze napr zmaturovat be toho aby mal o Tom sajnu hlavna vec ze Zltu Laliu ci jak sa to vola sme sa museli ucit naspamet..
co sa pravdepodobnosti tyka tak si pozri na wiki o antikoncepcnych metodach maju tam aj spolahlivosti a v tvojom pripade si pozri withdrawal ci tak nejak sa to vola a este to zniz minimalne na desatinu kvoli tomu ze to bolo pocas kramov...
Na koľko percent môžem byť pokojný, keď som vyšiel včas von a nemala plodné dni??
Noelinka, ďakujem za rady a za objasnenie. Čiže ak som to pochopil správne, netreba sa báť, že by bola tehotná?? Ale pre istotu si treba spraviť aj test, tak??
Ovečka máš pravdu pretože počas ms máme vyšší hormón preto majú ženské viac chuti na sx ale mne Vďaka bohu netreba ( sx počas ms )
Test je dobré urobiť si 10-12 d od styku
FeroLiska pockaj kym jej budu meskat kramy, skor to moc zmysel nema.. inak sanca ze si ju nabuchal je velmi mala
Noelinka co sa vyplavania do cerveneho mora tyka tak ja mam skusenosti skor ze chlapom je to nechutne a zenske ich k tomu nahovaraju lebo maju zrovna chut...
Vieš načo sú plodné dni? Vysvetlím ti to raz za mesiac čiže keď má žena plodné dni jej vo vajcovode dozrievajú vajíčka pred MS a keď má plodné dni ca 14 d po MS ale u kaudej ženy je to inak má 7 d plodných ale len jeden deň počas tých plodných dní má ovuláciu. Ovulácia znamená že dozreté vajíčko sa vypustí a smeruje k maternici aby mohlo byť opodnené spermiou. Toto vajíčko prežije len 24 h a tvoje spermie prežijú v jej maternici aj 5 dní! T.z ano žena môže iba počas plodných dní otehotnieť pretože počas neplodných dní nemá ovuláciu chápeš?