Prajem pekný podvečer ,
musím sa zdôveriť , možno aj vy poznáte chlapa tohto typu ,
postavíte ho na jedno miesto a on je tam aj 20 rokov , jedna známa , má presne takého , poznám ho ....žiadny svätec , k*revník ako vyšitý!!!
Hrá to na rodinku , ešte sa k nej nasťahoval do rodičovského domu , už sa aj vzali , a čakajú bábo ....
Moja známa je od neho trochu staršia , no myslím , že keby o ňom vedela pravdu , tak sa veľmi trápi , o jedno bábo už prišla a toto je pre ňu tak veľmi radostné , že jej to asi ani nedôjde , že chlap ako on ju len využíva , potrebuje zázemie , ale sám ho nevie vytvoriť , tak sa k nej prilepil . Ten typ chlapa ako on môže mať na jednu noc hocijakú , krajšiu ženu ... tak prečo práve ona ho má za boha ? Vari to nevidí ? Asi nie , on je už druhýkrát ženatý , mal dievča a to podvádzal kade tade , pritom vyšportovaná peknučká a k tomu aj múdra .Prečo si ona myslí , že je jej verný ? keby mu skontrolovala telefón , tak by asi dostala infarkt ...Je mi jej naozaj ľúto , ale určite by ju táto pravda zničila , veru čakať dieťa s hajzlom je asi to najhoršie a zvlášť vtedy , keď ste do neho zaľúbená ..........Ženy , bacha na nich ....nemajte rúžové okuliare ....
Chlap na dve veci ....
Matyo, ja Ti dam odpoved na tvoju otazku... preto si ho vybrala z pomedzi ostatnich tich lepsich chlapov, lebo jej najpresvecivejsie vedel klamat a naslubovat hory-doly... Tak jej nasasil ruzove okuliarie, ze cez ne poriadne nevidi aky je jej princ v skutocnosti... V tom je to kuzlo tych ,,sikovnejsich"
no mozno o to mu islo, mat zazemie a on si bude robit co chce. jej to mozno tiez nevadi, lebo mozno chcela len babo.
Máš nejaké dôkazy, že je v skutočnosti naozaj taký ako píšeš alebo to sú len tvoje dojmy? Platí prezumpcia neviny, teda bez dôkazov sú to len klebety. Ak je aj naozaj taký "čurák" ako píšeš, tak je to smutné, ale tá žena mala určite na výber aj lepších chlapov a vybrala si práve jeho. Takže treba sa pýtať vás žien prečo si takých mužov podvedome vyberáte a uprednostňujete pred dobrými a vernými mužmi, ktorí by vám dokázali byť oporou, ale vy to nechcete a odmietate? V zásade platí, že každá žena má iba takého muža akého si zaslúži a tvoja známa asi nebude žiadna výnimka a zaslúži si jeho, bohužiaľ...
a čo sa týka témy.... nehasím čo ma nepáli.... nevieš vyriešiť všetky kryvdy a problemy na svete... je to jej život.. a ked je taka sprosta ze nevidi alebo vie o tom alebo nechce vedieť..je to jej problem nie tvoj...
ja si dovolim pokafrať ti tému....
lebo si pletieš pojmy a dojmy...
lebo:
hláška
"možno aj vy poznáte chlapa tohto typu ,
postavíte ho na jedno miesto a on je tam aj 20 rokov"
to nie je chlap ktorého opisuješ ty... je to jeho protiklad...lebo chlap spomenuty v uvodzovkach je práveže podpapučník...
inak povedané , všeobecne "kde ho posadíš tam bude sedieť.."