Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

sef

nickyBa

It depends... Mne velakrat moji nadriadeni taketo ponukali, v roznych pracach. Odmietla som, lebo ma nepritahovali. Jeden ma aj pritahoval, ale ten bol zenaty, takze z toho dovodu som nechcela. Ale keby bol slobodny a pritahuje ma, tak preco nie. Uzijes si a este ti aj karierne ci platovo pomoze... Samozrejme, za predpokladu ze si slobodna a nezadana ako ja.

Radkaradka

a vari ti tvoj sef nieco take ponukol?
na spani nieje nic zle, len lezite spolu v jednej postielke a spite :-D
horsie keby chcel nieco ine okrem spania robit :-D

dziggi

Uplne vazne, chod do toho. Zena nema inu sancu v muzskom svete na postup, lepsi plat, alebo sa zamestnat. Nikto ti v zivote nepomoze, ani tvoj frajer. Musis si pomoct sama. Nebud sprosta, zatni zuby a vydrz.

Jax

Nahram si ho ako mi to ponuka, nahram si ho este raz ako si dohadujeme ppdrobnosti, pohrozim mu udanim alebo ho udam a pri mimosudnom vyrovnani ho zoderiem z koze. Bez sexu.

Padrona

Fajku hrdlovku za eura nejakemu kktovi?...nech je to aj prezident, istotne nie. Ale tak ty si dobra piča ( predpokladam že skor nejaky znudeny buz_erant) ked tu zakladaš taketo temy a potom pod inymi nickami si aj odpovedaš

mamto

Pred tym netreba ist dlhsiu dobu na velku a pri anale mu treba dobre osrat pero a mate vystarane
Aj vsetky zeny ktore vas muzi snazia naviest na anal a vtlkaju vam do hlavy nezmysly , ze je to prirodzene , nedajte sa
Oserte chlapom vtaka alebo si kupte vibrator a vraste ho partnerovi do riti aby vedel aka to je rozkos