Chcem Vám tu všetkým popriať nech ste zdraví, šťastní, zamilovaní i milovaní....nech ste každým dňom lepšími ľuďmi s veľkým srdcom....konajte dobré skutky....milujte svojich partnerov a blízku rodinu....tí, čo ste sami...počkajte si na svoju lásku...ona príde....nehádajte sa pre malichernosti...nakoniec aj tak zistíte , že väčšina hádok je pre blbosti....nezabúdajte na pravé hodnoty vo vzťahoch - láska, dôvera, úcta, pomáhať si, stáť jeden pri druhom v dobrom i v zlom.....neutiekať sa riešiť problémy k milencom a milenkám , tí Vám aj tak nepomôžu a len si škodíte.......pekný večer priatelia........
Prajem všetkým šťastie, lásku.........
konecne normalna tema normalny autor aj prispevok... taketo prianie cloveku uplne zlepsi naladu i cely den...som rada ze taki ludia este existuju
Plesnivy chleba-ziarlis? ;D
Co ta niekto vykouril ze mas taku dobru naladu?)
Presne tak. Milujte sa a mnozte sa priatelia!!! Sexom k zdraviu!!! A laskou k stastiu!!! Tak to ma byt...
Veľmi pekný príspevok. Pripájam sa, ďakujeme. :) Aj Tebe veľa všetkého dobrého, aby sa ti splnili všetky priania. Veľa šťastia. :)
..dakujem za pozitivne reakcie...tie negativne ignorujem...nech sa vam dari..
Podla mna si vcera zakladatrlka temy prvykrat slukla travu a zivot sa jej zdal zrazu krajsiiii :-D
Ved bol piatok nie? :-DDD
Aj zakladateľka témy by mala tiež niečo povedať:-) Len toľko.
Dakujeme, a zelame napodobne len to najlepsie do zivota :)
Pri takejto teme sa spoznaju charaktery ludi.Nemusim vediet kto sa pod tymi nickmi skryva.Hlavne ze to viete vy co tu davate tie smiesne komenty.Je smutne ked ludia uz nedokazu reagovat ani na dobro,na nic pekne.
Je mi vas luto