chcem sa opytat je tu niekto kto s rozhodol neliecit sa klasickym sposobom? Ako sa mu darilo a mohol fungovat normalne?
Rakovina bez chemo a liekov????
Problém je ten, že väčšina nádorov sa zistí neskoro....A tam už chemoterapia ani ožarovanie nepomôžu. Tam sa dáva len paliatívna chemoterapia a tá nikdy nikoho nezachránila....V IV.štádiu pomôže len zázrak - a zázrakom nie je ani chemoterapia ani alternatívna liečba....A viem o čom píšem, prešli sme si tým a viem aj čo urobila chemoterapia s človekom pri pokročilej rakovine.....
Skvele rady k alternativnym sposobom liecby:
anticancer.ponuky.info
Rado dakujem ti ze si to tak napisal, v tychto sekciach len citam prispevky ako odhovaraju ludi od chemo. Odporucaju im kadejake stranky ako badatel a podobne. .ja sama som po chemo a transplantacii kostnej drene
Bez togo vsetkeho by som uz bola.mrtva. som rada ze su tu aj ludia zmyslajuci ako ty. Dakujem
Ahojte, ja mám rodičov, ktorí sú v strednom veku a už sú obaja onkologickí pacienti. Ani pri diagnostike ochorenia, ani počas priebehu liečby nebol nikto kto by im pomohol ani poradil ani ohľadom dostupných príspevkov, dávok ani sociálnych služieb v zákonnej rovine, rozhodla som sa písať o tejto téme diplomovú prácu s názvom: Možnosti sociálnej práce pri pomoci so zabezpečovaním sociálnych potrieb ľudí s onkologickým ochorením.
V rámci práce budem robiť výskum zameraný na pomoc ľuďom s onkologickým ochorením v rámci skvalitnenia ich života. Preto chcem poprosiť všetkých, ktorí trpíte onkologickým ochorením (alebo ste 3 roky po liečbe), či by ste mi pomohli a vyplnili dotazník k výskumu : docs.google.com
Mojich rodičov to síce nevylieči, ale pevne dúfam, že to prinesie viac možností pomoci pri zvládaní tohto ochorenia. Ďakujem všetkým, ktorí budú takí láskaví a zapoja sa. Dotazník je anonymný.
Boston, je to Tvoj život, Tvoje zdravie a len Ty rozhoduješ o svojej liečbe - klasickej, alternatívnej alebo či spojíš obe dokopy. Samozrejme za predpokladu, že sa jedná o Teba.
Skúsenosti nemám žiadne, ale ak budeš mať záujem, viem Ti odporučiť nejaké tituly kníh. V tlači boli uvedené príklady ľudí, kt. sa chytili sami diela a vždy začínali detoxom. Prajem veľa šťastia!
pozri, vzdy ti niekto bude tvrdit, ze to mas liecit bez chemo bez doktorov atd no nezabudni na to ze ani jeden z tych ludi nema rakovinu! vsetci su mudry z clankov ktore precitali na nete, vsetci su osvieteni a kto s tym nesuhlasi je ovecka. Vsak "liek na rakovinu je uz davno, ale farmaceuticke firmy to nedovolia lebo su prirodneho povodu a nedaju sa patentovat a stratili by zisk". No samozrejme je aj kopa studii, ktore dokazuju, ze vysoke davky vit C mozu pomoc, ze detoxikacia moze pomoct, b17, moze pomoct, kombucha, goji, rakytnik, graviola atd atd atd. No davaj si pozor aby si neostal s potravinovymi doplnkami za tisice s nadorom, ktory sa dal vyliecit lahkou operaciov a miernim ozarovanim.
Preto ti urcite radim aby si zasiel k doktorovi a nech ti presne povie ake mas sance atd. Ktomu si mozes zobrat vit C + nieco na detox. Ja osobne objednavam z pilulka.sk pomocou -odkaz odstránený- - da sa usetrit. Kazdopadne viem ze to je tazke ale udrzuj mysel v dobrej nalade a zbytocne sa nestresuj!
Presne tak, nikto kto sa vyliecil a prezil bez liekov nieje.
Ak to mas, liec sa. inam umres
Taki tu boli a uz tu niesu... napr Steven Jobs