Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Žena počas menštruácie

Príspevok v téme: Žena počas menštruácie
Tesla3

Manželka je posledný rok počas svojich dní totálne neznesitelná. Už sme spolu dlho,ale takáto nepríjemná nebývala. Chodím vtedy okolo nej po špičkách a stále je niečo zle. Už aj na syna vybehla keď sa chcel ísť kúpať. Osemročnému synovi nebudem vysvetlovať prečo zobral som ho na plaváreň a bol som rád, že sme vypadli. Malý sa vyšantil chcel niečo sladké tak sme ešte skočili na koláč. Prídeme domov kriky kde sme tak dlho no horor.
Už neviem čo robiť keď má periódu radšej sa vtedy stiahnem totálne ju odbremením ale stále je niečo zle. Menštruáciu mala aj pred rokmi a vtedy to lepšie znášala, pretvarovala sa alebo to tými rokmi manželstva už tak nechce skrývať? V robote mám kolegyne a tiež sú občas podráždené ale nesú to ako tak alebo sa aspoň snažia. Keď sa na to manželky spýtam tak mi len povie, že je všetko v poriadku a nech nevymýšlam. Nejaké rady čo mám ešte navyše robiť? Manželka má 33 rokov ale to asi nie je dôležité.

ANGEL-DEMON

a na gyndu chodi pravidelne? ked bude v OK nalade , ze prave nebude mať krámy jej povedz nech navštívi svojho gynekologa, nech jej zoberie krv na hladinu hormonov či nema rozhadzane...
niektore ženy nevedia kontrolovať svoje správanie.. su ženy na ktorych človek hned vidí že maju krámy + ešte to aj do sveta musia vyhlasovať "šetrite ma v práci lebo ja chudinka mam krámy... neserte ma lebo mam kramy..." a podobne... no a čo?! že ona ma kramy a nevie sa ovladať za to ju musia trpieť ostatní...? nech si da tabletku od bolesti, na nervy, nech si zoberie "P" a nech je doma v posteli..
alebo jej hoď čokoládu a odíd...
alebo takto...