Zamestnankyne sa hraju na mojho nadriadeneho.

Príspevok v téme: Zamestnankyne sa hraju na mojho nadriadeneho.
Michaela4

Pracujem v cisto zenskom kolektive. Som tu druhy mesiac, denne byvam svedkom toho ako sa kolegyne navzajom ohovaraju. Povytahuju od seba navzajom rozne rodinne, sukromne zalezitosti a potom to siria dalej a dotycnu zosmiesnuju. Nevyhlo sa to ani mne. Dokonca nie za chrbtom, ale postavia sa kusok odo mna, tak aby som to pocula a bavia sa o mne. Stale si ma vsimaju, riesia co a ako robim. Hodnotia moj prac. vykon atd., atd. Ako by ste to riesili vy? Je to vobec normalne, taketo spravanie?

Padrona

lili303 ty si myslis co? Schvalne daj, ak vies napisat zmysluplnu vetu. Podla mna tresnes nejaku blbost. Vsak citam temu, jasne tam opisuje chovanie zien, ktore snou pracuju. Nepoznaju sa, kazda je len zamestnankyna a ma nejaku pracovnu napln. Preto sa do prace chodi. Pracovat. A... zarobit. Sliepky tam chodia aj intrigovat a zviditelnit sa tym ze sa budu napr. navazat do novej, ktora tam zrejme nikoho nepozna. Kde je problem podla teba? ....

robimsicochcem

to neni zenami, to je touto krajinou, zakonmi na bedacenie ludi a slovenskeho naroda. chaos, neporiadok. ak vyzeras ze si slabsi, budu do teba stuchat ako do hovna
nevsimat si ludi, ignoruj to, potichu ich polutuj ake su chudery jebnute a smej sa na tom
alebo hladaj inu pracu, je to na kocku ale da sa ...

cat512

slovenske zenske kolektivy si take..som rada ze pracujem v Rakusku kde niesu nestastne chudery ktore z vlastneho nestastia rypu stale do ostatnych...

Jaja15

Michaelag6, záleží o akú prácu ide a odkiaľ si....Sama vieš ako dlho si si prácu zháňala a či sa ti táto práca páči...Ak si z lokality kde nebudeš mať problém si podobnú prácu zohnať, môžeš dať výpoveď. Ale ak si z oblasti kde je problém zohnať podobnú prácu, tak to jednoducho musíš akceptovať(bud si to nebudeš všímať alebo sa prispôsobíš). Alebo si budeš popri tejto práci zháňať inú a potom dáš výpoveď.....Inak v každom kolektíve sú ohováračky a intrigy, niekde viac - niekde menej...Takže záleží od znesiteľnosti....Na tvojom mieste počkám a uvidím....Zmeniť prácu môžeš vždy...

Rael

prezyvka055 v takom dusne sa tazko pracuje. to nieje len ,,odrobim a ked padne, tak dovi... ,,
s hnusnym pocitom clovek uz nie ze vstane, ale z toho stresu ani nespi. kazdy den je cloveku z tych ludi az zle, ked su tam taketo problemy

Prezyvka055

Kolektiv praveze prvorady vobec nie je. Do prace sa chodi robit nie dristat. Takze si rob pracu a kasli na nich. Ja by som s nimi neprehovoril ani slovo, riesil by som s nimi iba pracovne veci a ked padne tak majte sa, nepozname sa.